Tjänster 18

Webbutveckling – Vilka webbspråk
och plattformar jobbar vi med?

Webbutveckling innefattar användningen av olika tekniker och verktyg för att skapa och underhålla en välfungerande webbplats eller webbapplikation. Webbspråk som HTML, CSS, JavaScript, och olika ramverk samt bibliotek används för att hantera serverkommunikation,

databashantering och andra funktioner. Mer information om de olika plattformarna vi jobbar i för att skapar hemsidor finner du nedan:

  • WordPress
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimizely (Episerver)
  • E-handel
  • Copywriter

De allra flesta hemsidor behöver välformulerad, strukturerad och lättbegriplig text

Buildahomes copywriters skapar exempelvis slogans och säljande text för annonsering, och våra content writers ser till att alla beskrivningar, webbtext, blogginlägg, artiklar och annat är optimerat för sökmotorer. Våra specialister har många års erfarenhet av att arbeta för allt från mindre startups till stora världsberömda företag, och skriver på både svenska och engelska.

Givetvis ser de också till att din hemsida är fri från stavfel, grammatiska missar och annat som kan störa besökarens öga. Felfri text är viktig för trovärdighet och professionalitet. Har du några frågor eller funderingar kring copy eller content? Hör av dig till oss!

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Hur jobbar vi med content writing?

Det är är viktigt att man håller en öppen dialog tillsammans så vi får med så mycket som möjligt om er och eran verksamhet.

Var tydlig från början med budskapet ni vill förmedla, så hjälper vi er få fram engagerande och SEO-anpassad text. Våra copywriters arbetar ofta med olika projekt och uppdrag ihop med en projektledare.

 

Vad kan vi göra för er?
Informationsrikt och engagerande innehåll

Content writing kan tillhandahålla korrekt, pålitlig och engagerande information om olika ämnen för att informera och undervisa läsare.

SEO-optimiserat innehåll

Vi ser till att innehållet är optimiserat för sökmotorer genom att t ex använda rätt sökord, titlar, taggar, meta beskrivningar, alt-text, m m.

Läs mer om SEO

Varumärkesmedvetenhet och marknadsföring

Content writing kan hjälpa till att bygga upp varumärkets online närvaro, främja produkter eller tjänster, samt kommunicera företagets värderingar, uppdrag och vision till målgruppen.

Ökad webbtrafik och engagemang

Högkvalitativt innehåll attraherar fler besökare till en webbplats och håller dem engagerade, vilket kan leda till ökad webbtrafik, högre konverteringsfrekvenser och bättre kundrelationer.

Läs mer om Google Ads

Välskriven text sätter personlig prägel på er hemsida!
Referenser 13
Ellas Hjältar
Colony
byCloetta
Soeco
Vi har anlitat Buildahome sedan 3 år tillbaka. Dom har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola