Våra kontor 4

Webbyrå Helsingborg

 • Helsingborg
 • Göteborg
 • Stockholm
 • Malmö
Pålsjöbaden Helsingborg
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic
Buildahome Webbyrå Helsingborg

Din Webb- och SEO-byrå i Helsingborg

Helsingborg och nordvästra Skåne, med Ängelholm och Landskrona har blivit ett svenskt e-handelskluster. Här finns flera av de mest framgångsrika svenska och internationella aktörerna inom e-commerce representerade med huvudkontor, filial eller lager.

Webbutveckling, design, SEO och annonsering

Här, i kärnan av Helsingborg, finns familjeföretaget Buildahome, en webb- och SEO-byrå för som utvecklar webbsidor, e-handel, sätter upp sökmotoroptimering (SEO) och sköter annonsering för flera av regionens tech-bolag och andra stora aktörer.

Gemensamt för dessa bolag är att de är medvetna om att ingen marknadsstrategi komplett utan en plan för webben. Detta gäller oavsett i vilken bransch du verkar, och det är här vi med vår erfarenhet inom webbutveckling, design och SEO kan hjälpa till.

Vill du ha hjälp med webbutveckling eller SEO i Helsingborg? Hör av dig!

Lite kort om vår webbyrå i Helsingborg

I vårt team finns engagerade och skickliga webbutvecklare, webbdesigners, copywriters, digitala marknadsförare och SEO-specialister. Tillsammans kan vi bygga precis det du och ditt företag behöver när det gäller webbutveckling, så att du får en hemsida som presterar bättre.

Vi är en fullservice webbyrå som hjälper dig med allt digitalt

Att synas digitalt kräver en hemsida som ges rätt förutsättningar till att konkurrera. Detta innefattar både design och innehåll, samt det som finns under huven. För en bra hemsida behövs:

Webbutveckling

Vi är en fullservice-byrå med stor erfarenhet av att bygga webbplatser, där vi sköter allt som gäller din hemsida. Har du precis startar din verksamhet, länge funderat på att bygga en ny hemsida, eller har du märkt att dina konverteringar börjar minska medan dina konkurrenter drar ifrån?

Det kan vara tillfälle att slå till och skaffa en modern, högpresterande sida som lockar till sig trafik och genererar trafik. Din hemsida är trots allt din bästa försäljare.

Vi jobbar i alla plattformar som WordPress, Umbraco, Optimizely och Shopify. Vi kan hjälpa dig att välja eller jobba i den du redan använder.

Design

Vi hjälper dig ta fram en grafisk profil som blir grunden för hur din hemsida och dina sociala medier ser ut online. Det gör att du sticker ut bland mängden digitalt. Vi jobbar även med konverteringsoptimering och UX (User Experience) för att sidorna ska bli snygga och interaktiva, samtidigt som de är användarvänliga, tillgänglighetsanpassade och konverterande.

Det spelar ingen roll hur mycket trafik din SEO-strategi eller annonsering genererar om sidan trafiken hamnar på inte är optimerad för kunderna. Vi ser till att dina besökare direkt vet vad de ska göra, och minimerar antalet kunder som lämnar varukorgen utan att genomföra sitt köp.

SEO

Sökmotoroptimering handlar om att få din hemsida att ranka så högt som möjligt bland sökresultaten. Med specialister inom SEO har vi stor erfarenhet av att få hemsidor att ranka högt på sökmotorer. Vi har koll på både On-page SEO, Off-page SEO och teknisk SEO.

Vi utför sökordanalyser för att ni ska ranka på rätt ord och hjälper er att skriva innehåll och blogginlägg i linje med de viktigaste nyckelorden.

Vi sätter upp spårning för att du ska få möjlighet att se hur dina kunder beter sig på din hemsida och var de kommer ifrån. Vi arbetar alltid datadrivet och ser till att SEO-strategin följer det senaste inom sökmotoroptimering.

Viktigt att komma ihåg är att idag kan en sajt vara hur snygg som helst – utan bra sökmotoroptimering (SEO) och digital marknadsföring sticker den inte ut bland mängden.

Annonsering

Utöver SEO sköter vi även annonsering på de flesta annonseringsplattformarna, bland annat Google Ads, Facebook och Linkedin, för att nämna några. Även här gör vi nyckelordsanalyser för att träffa rätt målgrupper och få bra kunder.

Certifierade specialister

Som certifierade Google Partners har vi expertis inom annonsering. Vi hjälper dig med annonsering genom Google Ads, Meta Ads Manager (Facebook och Instagram), LinkedIn Ads och Bing Ads.

Varför är SEO viktigt?

SEO, eller sökmotoroptimering, är kritiskt för att du ska synas bland organiska sökresultat. Vi kan se att bland nästan alla våra kunder är det den organiska trafiken som har högst engagemang och spenderar mest tid på sidan, så att maximera sin optimering mot organisk söktrafik är något alla bör prioritera.

Sökmotoroptimering är en av de billigaste och bästa investeringar ett företag kan göra. SEO har ett ROI (Return of Investment) på mellan 250-500%. Vill du beräkna hur mycket du kan tjäna på SEO på rätt sätt kan du använda formeln som finns på vår ROI-sida.

Sökordsoptimera din webbplats för Google och för användarna

Det är lätt att gå vilse i SEO. Hur många nyckelord ska man använda? Man måste hitta en balans för att innehållet ska vara SEO-anpassat.

Det måste tilltala både sökmotorn och användaren, vilket är en balans som inte är lätt att nå. Sidan måste vara lättläst och intressant, samtidigt som den har den tekniska optimeringen bakom sig

Lokal SEO i Helsingborg

Vi hjälper dig med lokal SEO, både i Helsingborg eller på andra ställen. Både i Sverige och utomlands. Vi använder till exempel Google My Business, länkbyggning, geo-taggning och andra lokala SEO-metoder för att stärka er lokala online-närvaro. Behöver du en byrå för sökmotoroptimering i Helsingborg, kom och hälsa på oss på vårt kontor, eller boka ett digitalt möte.

Vi fixar externa och interna länkar

Länkar är bland det viktigaste du kan jobba med inom SEO, både externa och interna. Externa länkar kan vara svåra att få tag på, särskilt med tanke på att sökmotorer straffar dig som inte bygger länkar på rätt sätt.

Vi ser till att du får bra externa länkar från starka domäner, på rätt sätt. Vi sätter även din interna länkstrategi genom att strategiskt länka mellan dina egna sidor för att hjälpa både sökmotorer och dina besökare att navigera din sida.

Vi gör ditt innehåll engagerande

För att lyckas med SEO är det inte bara tekniken som är viktig. Innehållet på din hemsida måste vara relevant, engagerande och användbart för att både sökmotorer och dina användare ska älska den. Att skriva sökmotoroptimerat innehåll som samtidigt är lättläst och naturligt är vår specialitet.

Vi på Buildahome hjälper dig att:

 • Skapa innehåll som är välskrivet, lättläst och engagerande
 • Optimera din sida för relevanta sökord
 • Gersvar på användarnas frågor
 • Följa sökmotorernas riktlinjer

Uppdatera din hemsida ofta

Sökmotorer gillar hemsidor som uppdateras regelbundet. Algoritmer uppdateras även regelbundet och vad som krävs för att ranka högt ändras konstant.

När du lägger till nytt innehåll på din hemsida signalerar det till Google att din hemsida är aktiv och relevant. Vi håller din hemsida uppdaterad genom att:

 • Skriva nya blogginlägg
 • Publicera nyheter och nya landningssidor
 • Uppdatera befintligt innehåll

Vi arbetar alltid datadrivet, uppdaterar hemsidans innehåll utefter vad för innehåll behövs för prestera som bäst och ser till att din hemsida kontinuerligt möter algoritmernas krav.

Konverteringsoptimera din sida

Om din sida inte är konverteringsoptimerad spelar det ingen roll hur mycket trafik du får. Se till att dina kunder vet vad de ska göra när de landar på din sida.

Vi jobbar datadrivet och använder heat maps och analysverktyg för att se hur dina besökare beter sig på din sida och konverteringsoptimerar därefter. Det kan innebära att flytta en knapp, anpassa färger eller helt omtrukturera landningssidan. Oavsett vad som krävs ser vi till att din sida både generar trafik och konverterar dina besökare.

Höga resultat och långvariga relationer

Vi har en historia av höga resultat och nöjda kunder.

Vi har skapat moderna sidor som våra kunder är stolta över, vi har skapat SEO-strategier som tagit dem högst upp bland resultaten och vi har satt upp lönsamma Google Ads-kampanjer med hög ROI, men det vi är mest nöjda över är de långvariga relationer som vi har byggt med våra kunder.

Vi har goda resultat och nöjda kunder. Du kan läsa våra kundrecensioner om du vill veta vad vi uppnått.

Vi prioriterar alltid våra kunders långsiktiga utveckling och tycker det är kul att följa deras resor. Att vara delaktig i den och se dem nå sina mål är något vi brinner för.

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic