Om oss

Visste ni att Buildahome Webbyrå är ett familjeföretag?
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy
Buildahome webbyrå

Vi är en familjedriven verksamhet som består av två bröder och vi har en stark passion för att driva företag och hjälpa våra kunder växa digitalt.

Detta är något som vi har gjort sedan starten 2019 och som vi fortsätter att göra med samma entusiasm och hängivenhet än idag.

Fördelarna med att vara ett familjeföretag är många. För det första, har vi en nära och personlig relation med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera det bästa möjliga resultatet till varje enskild kund oavsett storlek. För det andra, är vi flexibla och kan snabbt anpassa oss till förändringar i marknaden och kundbehoven. Detta beror på vår förmåga att ta beslut snabbt och effektivt, utan att behöva ta hänsyn till byråkratiska strukturer eller hierarkier.

En annan fördel är att vi har en stark teamanda och sammanhållning. Vi vet att vi kan lita på varandra och arbetar tillsammans för att lösa problem och uppnå våra mål. Vi arbetar också ständigt på att förbättra vår kunskap och färdigheter för att säkerställa att våra kunder alltid får den senaste tekniken och designen.

Slutligen, som ett familjeföretag är vi stolta över vår historia och vårt arv och vi ser det som vår uppgift att fortsätta bygga på det som vi har skapat tillsammans med våra kunder. Vi är övertygade om att med vår passion och vårt engagemang kommer vi kunna hjälpa företag att växa tillsammans med oss.

Så nästa gång du funderar på att investera i en ny hemsida eller få hjälp med SEO/SEM/Sociala Medier ha gärna Buildahome Webbyrå i åtanke. Vi är ett familjeföretag med en stark historia av att leverera högkvalitativa digitala tjänster till alla våra kunder.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad! Skriv till oss i formuläret nedan eller ring oss på 010-214 65 65

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta
ByCloetta
Colony
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic
Här kommer svar på några vanliga frågor vi får in!
 1. Vilka tjänster erbjuder Buildahome webbyrå?

  Vi erbjuder följande:

  • Bygger din hemsida
  • Utvecklar din webbshop
  • Sökoptimering (SEO)
  • Vi sköter dina sociala medier
  • Google Ads
  • Grafisk design
  • Erbjuder hosting (webbhotell)
  • Copywriter – vi fixar textinnehåll
 2. Varför behöver min verksamhet anlita en webbyrå?

  Om du inte själv har kunskapen eller tiden till att utforma, utveckla, driva och hosta din hemsida behöver du vända dig till en webbyrå. Särskilt också om du även vill lägga till t ex digitala marknadsföringstjänster och grafisk design, så kan vi erbjuda paketpriser.

  Buildahome erbjuder ett helhetskoncept – dels skapar vi din hemsida på ett korrekt sätt, samt att vi även underhåller och marknadsför den så att du får ut så mycket som möjligt av din verksamhet genom webbnärvaro.

 3. Vad innebär webbdesign?

  Designen på hemsidan är det vi ser på skärmen när vi går in på en hemsida. I designfasen kommer vi överens om hur olika element, knappar etc ska se ut och vilka funktioner som önskas. Vi pratar även om funktionalitet, positionering, känsla och look. Vi skissar upp designen tills du som kund blir nöjd med hur det ser ut. Den digitala skissen används sedan som mall i utvecklingsfasen.