Våra kontor 4

Webbyrå Malmö

  • Helsingborg
  • Göteborg
  • Stockholm
  • Malmö
Malmö sett från Ribbersborg med Turning Torso
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic
Buildahome Webbyrå Malmö

Buildahome hjälper er synas

Buildahome är din kompletta webbyrå i Malmö som hjälper företag, både i Skåne och över hela Sverige, att skapa, designa och sökmotoroptimera webbplatser. Vi finns nära Centralstationen och bara runt hörnet från Lilla Torg.

Vi har lång erfarenhet av webbutveckling, sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och digital marknadsföring, och vi vet precis vad som krävs för att skapa och utveckla en framgångsrik webbplats.

Vi strävar alltid efter långvariga relationer snarare än kortsiktiga uppdrag, då vi brinner för och vill vara en del av våra kunders utveckling, både nu och på lång sikt.

Sökmotoroptimering i Malmö som ger resultat på riktigt

När det kommer till SEO (sökmotorsoptimering), har vi djupgående kunskaper inom teknisk SEO, On-Page SEO och Off-Page SEO. Vi vet hur viktigt det är att synas på nätet och arbetar målmedvetet för att förbättra din synlighet och driva mätbara resultat.

Vår process börjar med en noggrann analys av din nuvarande situation, följt av en strategi som är skräddarsydd för att nå dina specifika mål.

Genom att kontinuerligt optimera och justera våra metoder, garanterar vi till att du håller dig högt i rankingen jämfört med andra. Letar du efter sökmotoroptimering i malmö, hör av dig oss så bokar vi ett möte!

Våra tjänster

Vi förstår att varje individ och företag har unika behov, mål och kompetenser. Är du en mästare på sociala medieplattformar men finner webbutveckling tråkigt? Eller föredrar du att delegera ansvaret för din digitala närvaro till någon annan, från tekniska aspekter av webbutveckling till skapandet av stilrena LinkedIn-inlägg?

Oavsett din situation, är vi här för att hjälpa till och vi kan garantera att vi kan skapa en skräddarsydd lösning som tillåter dig att fokusera på det du verkligen brinner för.

Webbutveckling

Vi skapar och utvecklar hemsidor för alla typer av företag och organisationer. Som en fullservice-webbyrå ser vi till att hemsidor är användarvänliga, responsiva, snygga och SEO-optimerade för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att synas digitalt.

Lanseringar av hemsidor kan vara riskfyllda och leda till att man tappar stora delar av sin trafik. Vi följer best practice för att göra lanseringar så smidiga som möjligt och minimera förluster av trafik, genom bland annat redirects och feltestning.

Har du redan idag en webbsida i WordPress, Umbraco, Optimizely, Shopify,  eller någon annan plattform och söker en webbyrå som kan utveckla, skapa nya funktioner eller fräscha upp den?

Behöver du hjälp med din webbdesign? Inget projekt är för litet eller för stort för oss på Buildahome Webbyrå.

Grafisk Design & UX

Vi specialiserar oss på att skapa attraktiv grafisk design för din webbplats, vilket inkluderar skapande av logotyper, bilder och illustrationer. Hos oss är användarupplevelsen (UX) av högsta prioritet, och vi strävar efter att hitta en balans mellan estetik och användbarhet.

Vår målsättning är att leverera hemsidor som inte bara är visuellt tilltalande, utan också intuitiva och användarvänliga.

SEO

När människor söker efter något på internet, tenderar de att klicka på de första resultaten som dyker upp i sökmotorn. Om din webbplats inte syns på första sidan, är chansen mycket liten att någon ens kommer att hitta den. Det innebär att du går miste om en enorm potentiell kundbas.

Vi på Buildahome i Malmö hjälper dig att SEO-optimera din webbplats så att du kan synas högre, och på så sätt öka din företagssäljning och nå ut till fler potentiella kunder.

Fördelen med Buildahome som SEO-byrå är att vi från början startade som webbyrå. Vi har alltså en teknisk kompetens som sticker ut bland mängden, och våra SEO-strategier utgår alltid från att först sätta en teknisk grund, för att sedan fylla sidan med innehåll. Detta gör att våra kunder alltid får välfungerande sidor med bra, relevant innehåll.

SEO öppnar dörren för en kontinuerlig ström av högkvalitativ trafik till din webbplats, vilket i sin tur ökar dina chanser att konvertera dina besökare till kunder.

Konverteringsoptimering

På tal om att konvertera beskare till kunder så jobbar vi även med konverteringsoptimering. Konverteringsoptimering innebär att man gör ändringar, både små och stora, som på olika sätt gör konverteringar lättare och mer naturliga för kunden.

Exempel på ändringar man kan göra är att flytta på knappar, ändra färger eller på andra sätt göra sidan mer lättnavigerad mot köp.

En bra hemsida guidar sina kunder mot det som de vill ha. Det ska aldrig finnas några tvivel om var kunder bör klicka härnäst, utan din sida ska alltid hålla den i handen. Vi ser till att alltid optimera sidan för en enkel och smidig användarupplevelse.

Vi använder oss av A/B-test för att hitta exakt hur en sida ska optimeras. A/B-test innebär att man gör två versioner av samma sida, där små detaljer skiljer sig emellan dem, som t.ex. färgen på den viktigaste knappen.

Genom att se hur kunderna beter sig på de olika versionerna av sidan kan man se vilken som genererar flest köp eller på andra sätt bidrar mest till sidan.

E-handel

I dagens digitala era är e-handel (E-Commerce) avgörande för många företag. En användarvänlig och tilltalande e-handelsplattform är inte bara bekvämt för dina befintliga kunder att handla, utan också locka till dig nya kunder.

Varje besökare som lämnar din webbplats utan att slutföra en köptransaktion representerar en förlorad försäljningsmöjlighet. Genom att optimera din e-handelsplattform för konverteringar kan du minska dessa förluster och öka din försäljning avsevärt.

Det handlar om att skapa en smidig och tilltalande köpupplevelse som inte bara lockar besökare, utan också övertygar dem att genomföra sina köp. Med vårt fokus på konverteringsoptimering strävar vi efter att maximera antalet avslutade köp och därigenom öka din företagets lönsamhet.

Annonsering

Vi erbjuder skräddarsydda annonseringslösningar för att marknadsföra din webbplats på olika plattformar, inklusive Google Ads, Meta Ads, TikTok Ads och Microsoft Ads. Genom att rikta in oss på att nå rätt målgrupp säkerställer vi att din webbplats når ut till potentiella kunder och genererar ökad trafik och försäljning.

Som Google Partner har vi på Buildahome i Malmö beprövad expertis och gedigen erfarenhet inom annonsering, vilket säkerställer att vi kan leverera resultat som verkligen ger ett mervärde för din verksamhet.

Med vårt fokus på att maximera avkastningen på din annonseringsbudget och optimera din kampanjprestanda, kan du lita på oss för att hjälpa dig nå dina affärsmål och driva tillväxt online.

Webbutveckling i Malmö

Vi lever för webbutveckling. Våra medarbetare är uppdaterade, intresserade, effektiva och skickliga – och specialister på webbutveckling, programmering, webbdesign, konverteringsoptimering (CRO) och SEO. Oavsett vad era mål är så ser vi till att din hemsida blir ett viktigt och bidragande verktyg för dig.

Vilka lösningar finns det?

Vi har de senaste verktygen, de bästa teknikerna och smartaste lösningarna för att din hemsida ska bli en kundmagnet, inte ett hinder.

Att bygga en bra hemsida är en flerstegsprocess som hos oss alltid börjar med en behovsanalys. Med alla nya kunder sätter vi oss tillsammans med och ser över företaget. Vi utgår alltid från vad just du behöver för att växa och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov.

Fokusera på det du tycker är kul så sköter vi resten

Att göra en bra hemsida handlar om att hitta den perfekta balansen mellan snygg design, användarvänlighet på både mobiler, datorer och läsplattor, tillgänglighet samt att den ska vara optimerad mot moderna sökmotorer. Som du märker är det en del att hålla reda på.

Låt oss ta hand om det vi är bra på, så att du kan lägga din tiden du sparar på utveckling av din verksamhet.

När sajten är klar och publicerad behöver den besökare. Din hemsida är din bästa säljare och den jobbar dygnet runt. Att optimera den till att nå sin fulla potential är ett måste i det digitala samhället.

Vi ser till att sidan är konverteringsoptimerad och följer det senaste inom SEO för att den ska prestera och bli ditt främsta verktyg för att locka till sig kunder och växa din verksamhet.

Mål, rapportering och öppen kommunikation

Att sätta tydliga mål är avgörande för framgången inom varje verksamhet, och detta gäller även för din webbplats. Vi strävar efter ett nära samarbete med våra kunder varje månad genom noggranna rapporteringar där vi delar med oss av våra framsteg, de resultat vi har uppnått och de nästa stegen i vårt arbete.

Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är delaktig i processen utan också har möjlighet att lära dig av vårt arbete. Vi strävar efter öppenhet i vår kommunikation, vilket innebär att vi tydligt redogör för vad vi utför och vilka tjänster du betalar för.

SEO i Malmö

Vilka sorters SEO finns det?

SEO går att dela in på flera olika sätt, men det kanske vanligaste är att dela in det i teknisk SEO, On-Page SEO och Off-Page SEO.

Teknisk SEO i Malmö

Teknisk SEO innebär att man optimerar sidan ”under huven”. Detta innefattar att se till att den laddar snabbt och ger en stabil användarupplevelse. Som webbyrå i grunden har vi ett stort team utvecklare som jobbar nära våra SEO-specialister. Detta garanterar att sidan SEO-mässigt får bästa möjliga förutsättningar att ge en bra och väloptimerad upplevelse.

On-Page SEO

On-Page SEO innebär att skapa relevant innehåll för dina användare. Innehåll ska alltid göras för besökaren först. Vi skapar innehåll som möter kundernas förväntningar och besvarar deras frågor.

Off-Page SEO

Under en lång tid var länkbyggande det allra viktigaste för att sida skulle få en närvaro online. Även om det idag handlar mer om att skriva för användaren snarare än sökmotorn har länkar fortfarande en betydande roll inom SEO.

Varje sida behöver ett starkt länknätverk bakom sig. Vi kan genom högkvalitativt innehåll och gästinlägg bygga länknätverk som

Vad innebär lokal SEO?

Lokal SEO är en strategi för att optimera din webbplats för att synas i sökresultaten för lokala sökningar. Genom att fokusera på att förbättra din närvaro på nätet för användare i din geografiska närhet kan du öka din synlighet för potentiella kunder i ditt lokala område.

Lokal SEO omfattar en rad olika taktiker, inklusive att optimera din webbplatsens innehåll och metadata med lokala söktermer, skapa och upprätthålla närvaro på lokala affärsregister och recensionsplatser, samt att säkerställa att din webbplats är mobilanpassad och snabb för användare på språng.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av SEO-arbete?

Tidslinjen för att se resultat av SEO-arbete kan variera beroende på olika faktorer, inklusive konkurrenssituationen i din bransch, den nuvarande tillståndet för din webbplats och omfattningen av de åtgärder som genomförs.

Generellt sett kan mindre förbättringar i synlighet börja märkas inom några veckor till månader, medan mer betydande förbättringar kan ta flera månader eller längre tid att uppnå.

Det är viktigt att komma ihåg att SEO är en långsiktig strategi, och att löpande arbete och optimering är nödvändigt för att upprätthålla och förbättra din ranking över tid.

Vårt mål är långsiktiga relationer

Oavsett om du behöver ett litet skyltfönster som visar att du finns eller om du behöver en stor e-handel bygger vi det du behöver.

På Buildahome är vi inte bara problemlösare, vi är även innovativa och dedikerade till digital utveckling. Vårt team i Malmö är lyhört och fokuserat på att förstå dina unika behov för att kunna erbjuda personligt engagemang och lösningar som verkligen gör skillnad.

Vår styrka ligger i vår förmåga att kombinera teknisk expertis med kreativitet för att skapa digitala upplevelser som engagerar och inspirerar.

Aktuella verktyg och tekniker

Vi lever för webbutveckling. Våra medarbetare är uppdaterade, intresserade, effektiva och skickliga – och specialister på webbutveckling, programmering, webbdesign, konverteringsoptimering (CRO) och SEO.

Oavsett vad era mål är så ser vi till att din hemsida blir ett viktigt och bidragande verktyg för dig. Vi har de senaste verktygen, de bästa teknikerna och smartaste lösningarna för att din hemsida ska bli en kundmagnet, inte ett hinder.

Tillgängliga, trevliga och tillmötesgående – Lyssna på våra nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att leverera support på högsta nivå. Kundnöjdheten är vår främsta prioritet, och våra kunder beskriver Buildahome Webbyrå som kompetenta, vänliga och tillmötesgående.

Citat från kund här?

Vi arbetar ständigt för att säkerställa att varje kund får hög kvalitet och enastående värde för sina pengar. Det är en garanti vi står för.

Läs mer om våra nöjda kunder och kolla in våra kundcase, både i Malmö och resten av Sverige:

Kontakta oss: 

Kontakta oss via telefon eller e-post för att diskutera hur vi kan hjälpa just ditt företag. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

 

Referenser 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic