Våra kontor 4

Webbyrå Malmö

  • Helsingborg
  • Göteborg
  • Stockholm
  • Malmö
Vi har anlitat Buildahome sedan 3 år tillbaka. De har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola
Buildahome webbyrå Malmö

En webbyrå i Malmö.

Buildahome är en webbyrå i Malmö, nära Malmö Centralstation och bara runt hörnet från trendiga Lilla Torg. Vi är en byrå med specialister med målet att bygga eller utveckla din hemsida, oavsett om du bor i Malmö eller var som helst i världen.

När uppdaterade du senast din hemsida?

Webben utvecklas snabbt. En hemsida som var toppmodern för fem år sedan kan idag ligga långt efter sina konkurrenter.

För att din webbplats ska vara effektiv och hjälpa dig att nå dina mål, är det viktigt att den är uppdaterad och optimerad efter de senaste digitala trenderna.  

Vi ser till att hålla din hemsida levande, skapa engagerande innehåll samt kontinuerligt uppdatera den för att inte hamna i efterkälken och se till att den levererar bra resultat, oavsett vilken bransch du tillhör.

Vårt mål är långsiktiga relationer.

Oavsett om du behöver ett litet skyltfönster som visar att du finns eller om du behöver en stor e-handel bygger vi det du behöver.

Buildahome är en fullservice-webbyrå i Malmö som hjälper företag, både lokalt och över hela Sverige, att skapa, designa och optimera webbplatser.

Vi har lång erfarenhet av webbutveckling, sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och digital marknadsföring, och vi vet precis vad som krävs för att skapa och utveckla en framgångsrik webbplats.

Vi strävar alltid efter långvariga relationer snarare än kortsiktiga uppdrag, då vi brinner för och vill vara en del av våra kunders utveckling, både nu och på lång sikt.

Webbyrån för dig.

Vi lever för webbutveckling. Våra medarbetare är uppdaterade, intresserade, effektiva och skickliga – och specialister på webbutveckling, programmering, webbdesign, konverteringsoptimering och SEO. Oavsett vad era mål är så ser vi till att din hemsida blir ett viktigt och bidragande verktyg för dig. 

Vi har de senaste verktygen, de bästa teknikerna och smartaste lösningarna för att din hemsida ska bli en kundmagnet, inte ett hinder.

Vi utgår ifrån precis dina behov.

Att bygga en bra hemsida är en flerstegsprocess som hos oss alltid börjar med en behovsanalys. Vi sätter oss tillsammans med dig och ser över ditt företag. Vi utgår alltid från vad just du behöver för att växa och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov.

Vi sätter upp vår strategi efter målen vi kommer fram till tillsammans med dig, och lägger stor vikt vid transparens och kommunikation.

Fokusera på det du tycker är kul så sköter vi resten.

Att göra en bra hemsida handlar om att hitta den perfekta balansen mellan snygg design, användarvänlighet på både mobiler, datorer och läsplattor, tillgänglighet samt att den ska vara optimerad mot moderna sökmotorer. Som du märker är det en del att hålla reda på.

Låt oss ta hand om det vi är bra på, så att du kan lägga din tiden du sparar på utveckling av din verksamhet. 

Din bästa säljare. 

När sajten är klar och publicerad behöver den besökare. Din hemsida är din bästa säljare och den jobbar dygnet runt. Att optimera den till att nå sin fulla potential är ett måste i det digitala samhället. 

Vi ser till att sidan är konverteringsoptimerad och följer det senaste inom SEO för att den ska prestera och bli ditt främsta verktyg för att locka till sig kunder och växa din verksamhet.

Våra tjänster:

Vi förstår att allas behov, mål och kompetenser är olika. Är du en fena på sociala medier men tycker webbutveckling är tråkigt?

Eller vill du att någon annan sköter hela din digitala närvaro, från det mest tekniska inom webbutveckling till att skapa snygga LinkedIn-inlägg?

Oavsett vad så hjälper vi dig gärna, och garanterar att vi kan ta fram ett anpassat erbjudande som låter dig fokusera på det du gillar.

Tjänsterna vi erbjuder inom webbutveckling och digital marknadsföring inkluderar:  

Webbutveckling:

Vi skapar och utvecklar hemsidor för alla typer av företag och organisationer. Som en fullservice-webbyrå ser vi till att hemsidor är användarvänliga, responsiva, snygga och SEO-optimerade.

Lanseringar av hemsidor kan vara riskfyllda och leda till att man tappar stora delar av sin trafik. Vi följer best practice för att göra lanseringar så smidiga som möjligt och minimera förlust av trafik, genom bland annat redirects och feltestning.

Har du redan idag en webbsida i WordPress, Shopify, Umbraco eller någon annan plattform och söker en webbyrå som kan utveckla, skapa nya funktioner eller fräscha upp den?

Behöver du hjälp med din webbdesign? Inget projekt är för litet eller för stort för oss på Buildahome.

E-handel:

Vi hjälper dig att skapa en e-handelsplattform som gör det smidigt för dina kunder att handla på din hemsida. Genom konverteringsoptimering minimerar vi antalet kunder som lämnar hemsidan utan att genomföra sina köp. 

Grafisk design/UX:

Vi skapar grafisk design för din webbplats, inklusive logotyper, bilder och illustrationer. Vi prioriterar balansen mellan design och användarvänlighet. Vi ser till att leverera snygga, interaktiva hemsidor utan att användbarheten blir lidande.

SEO:

SEO, eller ”sökmotoroptimering”, går ut på att anpassa webbsidor för att placera högt på sökmotorer. SEO gör att du exponeras för betydligt fler människor, som dessutom är intresserade av produkten eller tjänsten du erbjuder.

Man brukar säga att 80% av människor Googlar produkten innan ett köp, så att din hemsida placerar sig högt i sökresultaten är viktigare än någonsin.

Vi hjälper dig att optimera din webbplats för sökmotorer så att den syns högre upp i sökresultaten, för att locka fler och rätt kunder. 

Sociala Medier:

Vi erbjuder skräddarsydd marknadsföring på bland annat Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.

Genom strategisk annonsering och engagemang hjälper vi dig att öka din hemsidas synlighet, driva in trafik och bygga starka relationer med din målgrupp.

Annonsering:

Vi hjälper dig att marknadsföra din webbplats, till exempel genom Google, Facebook, TikTok och Bing. Vi ser till att många och rätt kunder hittar till din webbplats.

Som Google Partner har vi goda referenser och lång erfarenhet. Vi är experter på annonsering och visar resultat som stöder det. 

Rapportering.

Att sätta mål är kritiskt för varje verksamhet, även när det gäller din hemsida. Varje månad håller vi ett möte där vi går igenom vad vi gjort, resultatet vi uppnått, samt vad vi vill uppnå härnäst. Detta för att se till att du både har möjlighet att vara involverade i projektet, kan lära dig från oss, samt att vi vill vara öppna med vad vi gör och vad du betalar för. 

Ta del av vår expertis.

Vill du veta mer om vad vi gör eller uppdatera dina egna kunskaper inom webbutveckling och marknadsföring? Kolla in vår blogg här.

Där lyfter vi fram det senaste inom webbdesign, digital marknadsföring, e-handel, UX och AI.

Är du intresserad av att veta mer, se till att följa oss på LinkedIn så att du inte missar något.

Tillgängliga, trevliga och tillmötesgående – Lyssna på våra nöjda kunder.

Naturligtvis levererar vi support på högsta nivå. Våra kunder beskriver Buildahome som tillgängliga, trevliga och tillmötesgående. Vi ser till att leverera hög kvalitet och stort värde för pengarna. Garanterat. 

Läs mer om våra nöjda kunder och kolla in våra testimonials här:

Kontakta oss:

Ring eller mejla så ser vi hur vi kan hjälpa till. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan. 

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad! Skriv till oss i formuläret nedan eller ring oss på 010-214 65 65

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta
ByCloetta
Colony
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic