Tillbaka till lista
Digital Ordlista

Performance Max

Performance Max är en Google Ads-kampanjtyp utformad för att optimera din annonsering i alla Googles kanaler och nätverk. Den använder avancerad maskininlärning för att maximera prestanda, hjälpa dig att nå fler kunder och uppnå dina specifika affärsmål.
Kontakta

Utnyttja kraften i maskininlärning

Performance Max använder den senaste tekniken för att förbättra annonskampanjer.

Avancerad automation

Kärnan i Performance Max är dess avancerade maskininlärningsalgoritmer. Dessa automatiserar budstrategier och annonsplaceringar och säkerställer att dina annonser visas för rätt målgrupp vid optimal tidpunkt i hela Googles svit av annonskanaler.

Målinriktade kampanjer

Du kan sätta upp specifika mål för din kampanj, som att öka försäljningen online, generera potentiella kunder eller öka webbtrafiken. Performance Max optimerar sedan dina annonser för att uppnå dessa mål, vilket gör dina annonseringsinsatser mer riktade och effektiva.

Maximera räckvidden i Googles nätverk

Att utöka din räckvidd förenklas med Performance Max.

Allt-i-ett-kampanjlösning

Performance Max ger dig tillgång till alla Googles annonskanaler, inklusive Sök, Display, YouTube och mer, från en enda kampanjtyp. Detta breddar din räckvidd, vilket gör att dina annonser kan nå målgrupper oavsett var de befinner sig i Googles ekosystem.

Skapa dynamiska annonser

Kampanjen genererar dynamiskt annonser baserat på de tillgångar du tillhandahåller, som bilder, videor och rubriker. Detta säkerställer att dina annonser är skräddarsydda för att passa varje plattform och målgrupp, vilket maximerar engagemanget och effekten.

Effektivisera kampanjhantering

Performance Max förenklar hanteringen av Google Ads-kampanjer.

Förenklad kampanjinställning

Att skapa en Performance Max-kampanj är strömlinjeformad och användarvänlig, vilket gör den tillgänglig för företag av alla storlekar. Denna enkla användning möjliggör snabba kampanjlanseringar och justeringar.

Omfattande rapportering

Google Ads tillhandahåller detaljerad rapportering om Performance Max-kampanjer, vilket ger dig insikter om hur dina annonser presterar i olika nätverk och målgrupper. Denna information är avgörande för att förstå effekten av dina kampanjer och vägleda framtida reklambeslut.

Slutsats

Performance Max representerar ett betydande framsteg inom Google Ads, och erbjuder en kraftfull, automatiserad lösning för att maximera annonsresultatet i Googles stora nätverk. Genom att utnyttja maskininlärning, tillhandahålla omfattande räckvidd och förenkla kampanjhantering är Performance Max ett idealiskt val för företag som vill förbättra sin onlineannonseringseffektivitet och effektivitet.