ByCloetta - B2B för små, medelstora, stora företag

ByCloetta startsida på dator

B2B till små, medelstora, stora företag med en utmärkt e-handelsplattform.

Buildahome webbyrå är ledande inom webbdesign och utveckling. Vi är otroligt stolta över vårt framgångsrika samarbete med ByCloetta på deras senaste projekt. Tillsammans har vi skapat en ny och unik design samt utvecklat en effektiv B2B e-handelsplattform för Bycloetta.

Projektet började med en vision att göra det enkelt för ByCloettas kunder att beställa produkter till sina butiker och företag. Det krävdes en genomtänkt design och högpresterande utveckling för att skapa en användarvänlig och effektiv plattform för kunderna. Vi sammankallade därför vårt team av erfarna och kreativa experter, inklusive en Senior Art Designer och en Senior Utvecklare, för att säkerställa att vi skulle leverera en högkvalitativ hemsida som överträffar förväntningarna.

Första steget var att förstå ByCloettas varumärke, deras kunders behov och de specifika kraven för en framgångsrik B2B e-handelsplattform. Vi lyssnade, och arbetade tillsammans med ByCloetta för att identifiera nyckelfunktioner och användarflöden som behövdes för att skapa en smidig och intuitiv köpupplevelse. Vår Senior Art Designer skapade en visuellt tilltalande design som både representerar ByCloettas varumärke, och samtidigt lockar kunderna att utforska och handla på plattformen.

Vår Senior Utvecklare ansvarade för utvecklingsprocessen, och använde de senaste teknologierna för att bygga en robust och skalbar e-handelsplattform. Prestanda och kvalitet är högsta prioritet för oss, och vi investerade mycket tid och resurser i att optimera sidhastighet, säkerhet och användarupplevelse. Genom vår kompetenta personal skapade vi en plattform som är snabb, säker och tillförlitlig.

För att säkerställa ByCloettas krav och önskemål genomförde vi regelbundna möten och feedbacksessioner. Detta för att säkerställa att projektet fortskred enligt plan, och det fanns även möjlighet att göra eventuella justeringar eller förbättringar baserat på deras återkoppling.

Nu när plattformen är live är vi stolta över att ha bidragit till ByCloettas framgång på den digitala marknaden. Vi tror att den nya B2B e-handelsplattformen kommer att gynna deras säljvolym och skapa en smidig och effektiv köpupplevelse för deras kunder. Vi är tacksamma för möjligheten att ha fått arbeta med ByCloetta på detta spännande projekt och ser fram emot fler framtida samarbeten.

Se projektet live här: https://bycloetta.se/

 

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Hur vi jobbar
En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.
Vi tar oss igenom stegen tillsammans
Bolla idéer med oss
Design & Koncept
Utveckling
Lansering
Förvaltning
Framgång
Referenser 12
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Hantverkarnas Bygg och VVS personalen
Hantverkarna
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic