Colony

Colony startsida på dator och mobil

Ett snyggt, stilrent och effektfullt interface skapades för att ge ett välkomnande intryck på Colonys hemsida.

Colony är ett finskt bolag som specialiserat sig på att hyra ut kontorsplatser till företag och entreprenörer. Colony erbjuder moderna, flexibla och inspirerande arbetsmiljöer som stödjer företags framgång. I arbetet med att ta fram Colonys nya hemsida var det viktigt att hemsidan inte bara var funktionell, utan också visuellt tilltalande och användarvänlig. Thomas, som var ansvarig för designen började med att göra en djupdykning i Colony som varumärke samt i deras vision. Han lyssnade på företagets behov och önskemål, och arbetade sedan fram ett antal designkoncept som förmedlade deras vision på ett tydligt och kreativt sätt. Varje designelement, från logotypen till färgerna och typsnitten utvecklades från grunden för att spegla Colony som varumärke och dess målgrupp.

När designen fastställts började arbetet med att utveckla hemsidan utifrån den kundanpassade designen. Det var av stor vikt att skapa en hemsida som var användarvänlig och som lätt kunde navigeras av potentiella kunder. Fokus låg på en minimalistisk och luftig design som tillät besökare att snabbt hitta vad de letade efter.

Thomas och utvecklingsteamet arbetade för att skapa en responsiv design som fungerade bra på både desktop och mobil.

Efter engagerat och målmedvetet arbete av designteamet och utvecklingsteamet, lanserades hemsidan som blev en stor succé. Besökare på hemsidan kan nu enkelt hitta information om företaget, deras kontorsplatser, boka besök och läsa om företagets värderingar och vision. Hemsidan blev ett effektivt verktyg för att locka nya kunder och för att möjliggöra en bättre kundupplevelse för befintliga kunder.

Vi på Buildahome Ab är mycket stolta över att ha varit en del av detta projekt, och ser fram emot det fortsatta samarbetet med Colony.

 

Se projektet live här: https://colonytoimitilat.fi/

 

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Hur vi jobbar
En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.
Vi tar oss igenom stegen tillsammans
Bolla idéer med oss
Design & Koncept
Utveckling
Lansering
Förvaltning
Framgång
Referenser 12
ByCloetta logga
ByCloetta
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Ice cooperation logga
The ice cooperation
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy