Tjänster 23

Hosting genom Buildahome

Ibland kan det vara förvirrande att leta rätt på en passande hosting för sin hemsida då det är mycket att tänka på. Oroa dig dock inte, vi tar hand om det och ser till att alla inställningar, länkningar och allt nödvändigt är på plats! Vi ser till att din hemsida är en säker webbplats, att den laddar snabbt och effektivt, att du inte har ett tak på hur många besökare som kan komma in (vanligt fenomen bland hosts) och vi ser till att din hemsida är uppdaterad med det allra senaste.

Buildahome har en egen server och vi hostar redan många av våra kunders webbplatser. De tycker att det är smidigt med direktkontakten och tillgängligheten som många gånger fattas hos stora hosting leverantörer. Tjänsten hos oss känns mer personlig och du kan lita på att saker och ting blir gjorda korrekt och snabbt!

  • Domän – DNS
  • Azure cloud hosting

Cloud Hosting – Vår egen molnmiljö kombinerat med prestandan och tillförlitligheten från Microsoft Azure

Cloud Hosting-tjänsten från Buildahome erbjuder en omfattande uppsättning av molntjänster och verktyg som säkerställer att er webbplats, server, mobilapplikation eller integration alltid är tillgänglig.

Vi har dragit nytta av fördelarna med att ha en egen molnmiljö, samtidigt som en stor del av tjänsten är placerad i Microsoft Azure för en nästan 100%-ig tillgänglighet och hög prestanda. Eftersom vi själva äger molnmiljön kan vi erbjuda Cloud Hosting till ett attraktivt pris.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!

Vad kan vi göra för er hosting?

Buildahomes Cloud Hosting-tjänst ligger bakom några av världens bästa och effektivaste tjänster för innehållsleverans, CDN, vilket innebär att materialet som finns på er hemsida inte alltid behöver resa över halva världen för att komma fram till en dator utan lagras på ett hundratal platser runt om på jorden. Med kapacitet, säkerhetstjänster och innehållsleverans från Microsoft Azure kan vi säkerställa att er hemsida alltid är tillgänglig oavsett var i världen er besöka befinner sig. Backuper och Ransomwareskydd ingår självklart också i Cloud Hosting, utan extra kostnad! Azure Hosting

 

Vilka lösningar finns inom Azure Hosting?

Skalbarhet

Gör det lätt att öka eller minska din infrastruktur efter behov, vilket innebär att du bara betalar för vad du faktiskt använder. Detta gör plattformen mycket kostnadseffektiv.

Säkerhet

En säker plattform med hög tillgänglighet och redundans, vilket minimerar risken för driftstörningar och dataförlust. Plattformen erbjuder också en mängd olika säkerhets- och compliance-certifieringar.

Flexibilitet

Erbjuder en mängd olika verktyg och tjänster för utvecklare, inklusive verktyg för att bygga och distribuera programvara, hantera databaser och lagra data i molnet. Detta gör det lätt att skapa och hantera olika typer av applikationer.

Integration

Integreras sömlöst med andra Microsoft-tjänster, vilket gör det lätt att skapa en helhetssyn på din infrastruktur och hantera allt från en och samma plattform. På så vis kan du spara tid och resurser och göra det lättare att upprätthålla en säker och pålitlig IT-miljö.

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Vi har jobbat med Buildahome sedan 3 år tillbaka. De har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola