Tjänster 18

Hosting genom Buildahome

Personlig hosting hos Buildahome

Ibland kan det vara förvirrande att leta rätt på en passande hosting för sin hemsida då det är mycket att tänka på. Oroa dig dock inte, vi tar hand om det och ser till att alla inställningar, länkningar och allt nödvändigt är på plats! Vi ser till att din hemsida är en säker webbplats, att den laddar snabbt och effektivt, att du inte har ett tak på hur många besökare som kan komma in (vanligt fenomen bland hosts) och vi ser till att din hemsida är uppdaterad med det allra senaste.

Buildahome har en egen server och vi hostar redan många av våra kunders webbplatser. De tycker att det är smidigt med direktkontakten och tillgängligheten som många gånger fattas hos stora hosting leverantörer. Tjänsten hos oss känns mer personlig och du kan lita på att saker och ting blir gjorda korrekt och snabbt!

  • Azure cloud hosting
  • Domän

Azure Hosting – en av ledande molntjänstplattformarna på marknaden

Azure Hosting erbjuder en omfattande uppsättning av molntjänster och verktyg som kan användas för att skapa, distribuera och hantera en mängd olika applikationer, inklusive webbapplikationer, mobilapplikationer, affärsapplikationer och mycket mer. En av de största fördelarna med Azure Hosting är dess skalbarhet.

Användare kan enkelt öka eller minska sina resurser efter behov, vilket innebär att de bara betalar för vad de faktiskt använder. Detta gör Azure Hosting mycket kostnadseffektivt, särskilt för företag som behöver hantera stora datamängder.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Vad kan vi göra för er hosting?

Azure Hosting har också ett brett utbud av säkerhets- och compliance-certifieringar som gör det till ett säkert och pålitligt val för företag som hanterar känslig data. Plattformen erbjuder även hög tillgänglighet och redundans, vilket minimerar risken för driftstörningar och dataförlust.

Förutom hostingtjänster tillhandahåller Azure också en mängd olika verktyg och tjänster för utvecklare, inklusive verktyg för att bygga och distribuera programvara, hantera databaser och lagra data i molnet.

Sammanfattningsvis kan Azure Hosting erbjuda en skalbar, säker och kostnadseffektiv lösning för hosting och hantering av applikationer och tjänster i molnet.

Vilka lösningar finns inom Azure Hosting?
Skalbarhet

Gör det lätt att öka eller minska din infrastruktur efter behov, vilket innebär att du bara betalar för vad du faktiskt använder. Detta gör plattformen mycket kostnadseffektiv.

Säkerhet

En säker plattform med hög tillgänglighet och redundans, vilket minimerar risken för driftstörningar och dataförlust. Plattformen erbjuder också en mängd olika säkerhets- och compliance-certifieringar.

Flexibilitet

Erbjuder en mängd olika verktyg och tjänster för utvecklare, inklusive verktyg för att bygga och distribuera programvara, hantera databaser och lagra data i molnet. Detta gör det lätt att skapa och hantera olika typer av applikationer.

Integration

Integreras sömlöst med andra Microsoft-tjänster, vilket gör det lätt att skapa en helhetssyn på din infrastruktur och hantera allt från en och samma plattform. På så vis kan du spara tid och resurser och göra det lättare att upprätthålla en säker och pålitlig IT-miljö.

 

Referenser 13
Ellas Hjältar
Colony
byCloetta
Cafégo
Vi har anlitat Buildahome sedan 3 år tillbaka. Dom har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola