Tjänster 18

Hosting genom Buildahome

Personlig hosting hos Buildahome

Ibland kan det vara förvirrande att leta rätt på en passande hosting för sin hemsida då det är mycket att tänka på. Oroa dig dock inte, vi tar hand om det och ser till att alla inställningar, länkningar och allt nödvändigt är på plats! Vi ser till att din hemsida är en säker webbplats, att den laddar snabbt och effektivt, att du inte har ett tak på hur många besökare som kan komma in (vanligt fenomen bland hosts) och vi ser till att din hemsida är uppdaterad med det allra senaste.

Buildahome har en egen server och vi hostar redan många av våra kunders webbplatser. De tycker att det är smidigt med direktkontakten och tillgängligheten som många gånger fattas hos stora hosting leverantörer. Tjänsten hos oss känns mer personlig och du kan lita på att saker och ting blir gjorda korrekt och snabbt!

  • Azure cloud hosting
  • Domän

Domän hosting

Domän hosting innebär att hyra en plats på en server där webbplatsen lagras och görs tillgänglig på internet. Det finns många företag som erbjuder domän hosting-tjänster som erbjuder användare att köpa och äga en domän. De kan hyra utrymme på en server för att lagra sin webbplats. När man väljer en domän hosting-tjänst är det viktigt att överväga faktorer som pålitlighet, hastighet, säkerhet, teknisk support och pris.

Det är också viktigt att se till att tjänsten erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme och bandbredd för att hantera trafiken på webbplatsen. Att välja rätt domän hosting-tjänst kan vara avgörande för att säkerställa att en webbplats är tillgänglig och fungerar smidigt på internet.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Vad kan vi göra för er hosting?

Domän hosting fungerar genom att hyra utrymme på en server där en webbplats kan lagras och göras tillgänglig på internet. För att använda denna tjänst behöver du först köpa en domän från en domänregistrerare och sedan koppla den till den server där webbplatsen ska lagras.

När du har tecknat ett hosting-avtal med en domän hosting-tjänst tilldelas du vanligtvis en viss mängd lagringsutrymme och bandbredd som du kan använda för din webbplats. Du kan ladda upp filer, bilder och annat innehåll som behövs för din webbplats till servern. Besökare kan sedan komma åt webbplatsen genom att skriva in dess domännamn i webbläsaren.

Domän hosting-tjänster erbjuder vanligtvis olika nivåer av teknisk support och säkerhetsåtgärder för att hjälpa dig hantera din webbplats. De kan också erbjuda olika typer av hosting-tjänster; till exempel delad hosting, virtuell privat server (VPS) eller dedikerad hosting, som erbjuder olika nivåer av prestanda och kontroll över servern.

Vilka lösningar finns för hosting?
Identifiering

En domän är den unika adressen som används för att identifiera en webbplats på internet. Domännamnet är ofta det första en besökare ser och därför bidrar det till att skapa ett första intryck av webbplatsen.

Varumärkesbyggande

En domän kan också hjälpa till att bygga upp varumärket för en webbplats. Genom att välja en lämplig domän som är lätt att komma ihåg och passar ihop med företagets varumärke kan besökare enklare hitta webbplatsen och skapa en starkare koppling till varumärket.

SEO

En annan viktig faktor att tänka på är hur domänen kan påverka sökmotoroptimering (SEO). En väl vald domän kan innehålla relevanta sökord som hjälper till att öka webbplatsens synlighet på sökmotorerna, vilket kan leda till mer trafik och bättre ranking.

Läs mer om SEO

Rättigheter

Det är också viktigt att tänka på att domännamn kan vara föremål för rättigheter och immateriella rättigheter. Det är därför viktigt att välja ett domännamn som inte kränker någon annans rättigheter och säkerställa att man har rättighet till att använda domänen.

Referenser 13
Ellas Hjältar
Colony
byCloetta
Cafégo
Vi har anlitat Buildahome sedan 3 år tillbaka. Dom har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola