Tjänster 20
Hosting genom Buildahome

Ibland kan det vara förvirrande att leta rätt på en passande hosting för sin hemsida då det är mycket att tänka på. Oroa dig dock inte, vi tar hand om det och ser till att alla inställningar, länkningar och allt nödvändigt är på plats! Vi ser till att din hemsida är en säker webbplats, att den laddar snabbt och effektivt, att du inte har ett tak på hur många besökare som kan komma in (vanligt fenomen bland hosts) och vi ser till att din hemsida är uppdaterad med det allra senaste.

Buildahome har en egen server och vi hostar redan många av våra kunders webbplatser. De tycker att det är smidigt med direktkontakten och tillgängligheten som många gånger fattas hos stora hosting leverantörer. Tjänsten hos oss känns mer personlig och du kan lita på att saker och ting blir gjorda korrekt och snabbt!

  • Azure cloud hosting
  • Domän – DNS

Domän och DNS

Domän hosting innebär att hyra en plats på en server där webbplatsen lagras och görs tillgänglig på internet. Det finns många företag som erbjuder domän hosting-tjänster som erbjuder användare att köpa och äga en domän. De kan hyra utrymme på en server för att lagra sin webbplats. När man väljer en domän hosting-tjänst är det viktigt att överväga faktorer som pålitlighet, hastighet, säkerhet, teknisk support och pris.

Det är också viktigt att se till att tjänsten erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme och bandbredd för att hantera trafiken på webbplatsen. Att välja rätt domän hosting-tjänst kan vara avgörande för att säkerställa att en webbplats är tillgänglig och fungerar smidigt på internet.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Vad kan vi göra för er Domän och DNS?

En domän kan vara ett företags viktigaste tillgång på internet, eftersom den i många fall utgör ansiktet utåt mot kunder och andra intressenter. Genom våra partners kan vi erbjuda de flesta typer av domäner,  och samfakturera detta med våra övriga tjänster. Managerad DNS-hantering ingår alltid om ni har en eller flera av våra andra tjänster. Att välja rätt leverantör för Domän och DNS är avgörande för tillgängligheten av era webbsidor och system, och vi kan erbjuda tryggheten i att allt är rätt inställt och att sidans prestanda är så optimal som möjligt.

 

Vilka lösningar finns för Domän och DNS?
Identifiering

En domän är den unika adressen som används för att identifiera en webbplats på internet. Domännamnet är ofta det första en besökare ser och därför bidrar det till att skapa ett första intryck av webbplatsen.

Varumärkesbyggande

En domän kan också hjälpa till att bygga upp varumärket för en webbplats. Genom att välja en lämplig domän som är lätt att komma ihåg och passar ihop med företagets varumärke kan besökare enklare hitta webbplatsen och skapa en starkare koppling till varumärket.

SEO

En annan viktig faktor att tänka på är hur domänen kan påverka sökmotoroptimering (SEO). En väl vald domän kan innehålla relevanta sökord som hjälper till att öka webbplatsens synlighet på sökmotorerna, vilket kan leda till mer trafik och bättre ranking.

Läs mer om SEO

Rättigheter

Det är också viktigt att tänka på att domännamn kan vara föremål för rättigheter och immateriella rättigheter. Det är därför viktigt att välja ett domännamn som inte kränker någon annans rättigheter och säkerställa att man har rättighet till att använda domänen.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad! Skriv till oss i formuläret nedan eller ring oss på 010-214 65 65

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta
ByCloetta
Colony
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco
Soeco
Vi har anlitat Buildahome sedan 3 år tillbaka. De har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola