Tjänster 20
Webbutveckling – Vilka webbspråk
och plattformar jobbar vi med?

Webbutveckling innefattar användningen av olika tekniker och verktyg för att skapa och underhålla en välfungerande webbplats eller webbapplikation. Webbspråk som HTML, CSS, JavaScript, och olika ramverk samt bibliotek används för att hantera serverkommunikation,

databashantering och andra funktioner. Mer information om de olika plattformarna vi jobbar i för att skapar hemsidor finner du nedan:

  • Hemsida
  • WordPress
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimizely (Episerver)
  • E-handel

Från design till utveckling: Vårt arbete med att skapa användarvänliga hemsidor

Att skapa en hemsida är en process som kräver både kreativitet och teknisk skicklighet. Buildahome specialiserar sig på att skapa hemsidor från design till utveckling, och vårt främsta jobb att säkerställa att kunderna får en hemsida som inte bara ser snygg ut utan också är funktionell och användarvänlig. En del i vårt arbete är att arbeta fram och förstå kundens behov och önskemål när det gäller den önskade hemsidan.

Vårt fokus är att ha en öppen dialog med kunden, för att få en klar bild av vad de önskar och vad deras mål är med hemsidan. Detta inkluderar att förstå deras varumärke och målgrupp, deras nuvarande onlinenärvaro och vad som tidigare fungerat och inte fungerat för dem.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Vad kan vi göra för er hemsida?

 

Vårt arbete med att skapa hemsidor från idé till färdig produkt är viktigt för att hjälpa företag att skapa en stark online-närvaro för att kunna nå sina mål. Med vår kompetens och en passion för webbutveckling, kan vi hjälpa våra kunder att ta sin onlinenärvaro till nya höjder.

 

Vilka lösningar finns det?
Analys

En del i vårt arbete är att arbeta fram och förstå kundens behov och önskemål när det gäller den önskade hemsidan. Vårt fokus är att ha en öppen dialog med kunden, för att få en klar bild av vad de önskar och vad deras mål är med hemsidan. Detta inkluderar att förstå deras varumärke och målgrupp, deras nuvarande onlinenärvaro och vad som tidigare fungerat och inte fungerat för dem.

Design

När vi arbetat fram och förstått kundens behov och mål, är det dags att skapa designen för hemsidan. Vi tar hänsyn till kundens önskemål, varumärke och målgrupp för att skapa en design som är både snygg och funktionell. En viktig del är också responsiv design, vilket innebär att hemsidan ska fungera smidigt på alla enheter, inklusive mobiltelefoner och surfplattor.

Läs mer om design 

Utveckling

Efter att designen är klar är det dags att börja utveckla hemsidan. I utvecklingsfasen kan vi använda en mängd olika plattformar och verktyg, såsom WordPress, Umbraco och Shopify. Det är viktigt att ha en förståelse av de valda verktygen och vara uppdaterad med den senaste tekniken och trenderna inom webbutveckling, detta för att säkerställa att hemsidan är snabb, stabil och säker.

Kvalitetssäkra

Efter utvecklingsfasen är det dags att testa och felsöka sidan för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Det är också viktigt att optimera hemsidan för sökmotorer (SEO) för att säkerställa att den kan hittas av potentiella kunder.

Service

När hemsidan är klar, fortsätter vi det viktiga arbetet tillsammans med kunden för att säkerställa att hemsidan uppfyller deras behov och mål. Detta kan inkludera att hålla hemsidan uppdaterad med nya innehåll, att förbättra dess funktionalitet eller att göra ändringar baserat på användarfeedback.

Läs mer om serviceavtal

 

Vi jobbar med olika integrationer för er hemsida

Vi utvecklar alla möjliga integrationer och bygger egna lösningar. Här är några få som vi jobbar med:

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad! Skriv till oss i formuläret nedan eller ring oss på 010-214 65 65

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta
ByCloetta
Colony
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco
Soeco
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy