Tjänster 23
Webbutveckling – Vilka webbspråk
och plattformar jobbar vi med?

Webbutveckling innebär att utveckla hemsidor och applikationer. Vanliga webbspråk inom webbutveckling innefattar bland annat HTML, CSS, JavaScript. Även en del olika ramverk och bibliotek används för att hantera serverkommunikation, databashantering och andra funktioner. Mer information om de olika plattformarna vi jobbar i för att skapar hemsidor finner du nedan:

  • Hemsida
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimizely (Episerver)
  • WordPress
  • E-handel
  • Laravel

Laravel – ett progressivt PHP-ramverk som tillhandahåller verktyg och resurser för webbutvecklare för att bygga moderna PHP-webbapplikationer av olika slag

Laravel är ett populärt öppen källkods PHP-webbramverk som används för att utveckla webbapplikationer. Det erbjuder en ren och elegant syntax, tillsammans med olika verktyg och funktioner, vilket gör det enklare för utvecklare att bygga robusta och skalbara webbapplikationer. Tack vare PHP:s skalbara natur och Laravel’s inbyggda stöd för snabba, distribuerade cache-system som Redis, är horisontell skalning med Laravel en barnlek. Faktum är att Laravel-applikationer har skalats enkelt för att hantera hundratals miljoner förfrågningar per månad.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!

Vad kan vi göra för er hemsida?

Med Laravel kan vi skapa en skalbar applikation baserad på PHP-språket. Om du letar efter att bygga något mer avancerat är Laravel ett bra val som ett lättanvänt öppen källkodsramverk för att bygga moderna webbapplikationer i stor skala. Direkt ur lådan ger det många funktioner som Eloquent ORM, Blade-templatemotor, midlewares, routing, Artisan CLI och många fler.

Vilka lösningar finns det?

Syntax och struktur

Laravel erbjuder en tydlig och lättförståelig kodstruktur vilket underlättar utvecklingen och underhållet av webbapplikationer.

Funktioner och verktyg

Laravel levereras med ett omfattande urval av inbyggda funktioner och verktyg som gör det enkelt att hantera autentisering, databasoperationer, routing och mycket mer.

Kraftfulla ORM (Object-Relational Mapping):

Med Eloquent ORM kan utvecklare smidigt arbeta med databasmodeller och utföra vanliga CRUD-operationer utan att behöva skriva mycket kod.

Aktiv och stödjande community

Laravel har en stor och engagerad community av utvecklare som ständigt bidrar med nya paket, resurser och support, vilket gör det enkelt att få hjälp och hålla sig uppdaterad med den senaste utvecklingen.

 

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic