Tjänster 23
Webbutveckling – Vilka webbspråk
och plattformar jobbar vi med?

Webbutveckling innebär att utveckla hemsidor och applikationer. Vanliga webbspråk inom webbutveckling innefattar bland annat HTML, CSS, JavaScript. Även en del olika ramverk och bibliotek används för att hantera serverkommunikation, databashantering och andra funktioner. Mer information om de olika plattformarna vi jobbar i för att skapar hemsidor finner du nedan:

  • Hemsida
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimizely (Episerver)
  • WordPress
  • E-handel
  • Laravel

Optimizely CMS gör det enkelt att skapa, hantera och publicera dynamiskt och högkvalitativt innehåll på din webbplats

Optimizely CMS är en kraftfull och användarvänlig plattform som erbjuder skapande och hantering av webbinnehåll. Med en flexibel och molnbaserad arkitektur kan du enkelt utforma och publicera innehåll på flera plattformar och enheter. Samtidigt får du ett kraftfullt verktyg för att hantera digitala upplevelser, anpassa innehåll baserat på användarens beteende

och utföra A/B-testning. Med ett intuitivt användargränssnitt och stöd för flera språk och regioner kan du snabbt och enkelt skapa en personlig och engagerande online-närvaro. Optimizely CMS är en pålitlig lösning som hjälper företag att öka sin digitala räckvidd och förbättra användarupplevelsen.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!

Vi utformar er hemsida!

Optimizely CMS är utformat för att hjälpa organisationer i alla storlekar att skapa, hantera och publicera högkvalitativt innehåll till sin webbplats med lätthet. Oavsett om du är en liten verksamhet, ett globalt storföretag eller något däremellan, är Optimizely CMS en kraftfull och flexibel plattform för hantering av din webbplats och dess innehåll.

Med Optimizely CMS har du full kontroll över din webbplats design, layout och funktion. Du kan skapa anpassade mallar, lägga till och organisera sidor samt hantera din webbplats navigeringsstruktur med lätthet. Dessutom kan du med de inbyggda optimeringsverktygen spåra och analysera prestandan av ditt innehåll i realtid, vilket gör att du kan ta datadrivna beslut om din innehållsstrategi.

Vilka lösningar finns det?

Innehållshantering

Optimizely CMS ger dig möjlighet att skapa, hantera och publicera all typ av innehåll på din webbplats, inklusive text, bilder, videor, formulär, m m.

Anpassningsbar layout

Du kan anpassa utseendet och layouten på din webbplats med hjälp av Optimizely CMS mallar och widgets. Du har också full kontroll över din webbplats navigeringsstruktur och organisation.

Optimeringsverktyg

Optimizely CMS ger dig realtidsinsikt i prestandan för ditt innehåll med hjälp av sina inbyggda analysverktyg. Du kan också använda funktioner för målgrupps- och personifiering för att leverera relevant innehåll till din målgrupp.

Integreringar

Optimizely CMS är integrerbart med en mängd andra system och verktyg, såsom marknadsföringsautomatisering, CRM och Google Analytics. Detta gör det enklare att samordna dina marknadsföringsinsatser och få en helhetsbild av din webbplatsprestanda.

Vi jobbar med flera olika betalningslösningar för e-handel och anpassar efter önskemål

Här är några av våra betalningslösningar som vi jobbar med:

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic