Vårt team

13
Möt vårt team

Vi vill att våra kunder ska nå sin fulla potential och skapa hållbara resultat


Buildahome Webbyrå – passionerade proffs samarbetar med expertis, teknik och lite magi!

Vi får företag att växa genom att skapa webbupplevelser som människor älskar! Idag omfamnar människor företag med de kundupplevelser som bäst uppfyller deras behov. Buildahome förvandlar företag genom att utforma bäst-i-klass-upplevelser, drivna av stark kreativitet rotat i teknik, data och organisationsstrategi som krävs just för nå operativ excellens. Vi kombinerar dessa funktioner i en enda lösning, vilket skapar enhetliga varumärkesupplevelser som förändrar branscher och främjar meningsfulla relationer med användarna.

Den här användarcentrerade metoden har gjort oss till en av de mest växande byråerna i Sverige. Vi erbjuder flera digitala tjänster inklusive webbdesign, appdesign, interaktionsdesign, UI/UX, ikondesign, grafisk design, illustration, branding, förpackning, tryckdesign, logotypdesign, rörelsesgrafik, videoredigering, webbutveckling (WordPress), HTML, CSS, copywriting, hosting och SEO.

Så vad händer nu? Har du ett projekt? Kontakta oss och ge oss grundläggande information, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss
Kundmöte på Buildahome
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy
Här kommer svar på några vanliga frågor vi får in!
 1. Vilka tjänster erbjuder Buildahome webbyrå?

  Vi erbjuder följande:

  • Bygger din hemsida
  • Utvecklar din webbshop
  • Sökoptimering (SEO)
  • Vi sköter dina sociala medier
  • Google Ads
  • Grafisk design
  • Erbjuder hosting (webbhotell)
  • Copywriter – vi fixar textinnehåll
 2. Varför behöver min verksamhet anlita en webbyrå?

  Om du inte själv har kunskapen eller tiden till att utforma, utveckla, driva och hosta din hemsida behöver du vända dig till en webbyrå. Särskilt också om du även vill lägga till t ex digitala marknadsföringstjänster och grafisk design, så kan vi erbjuda paketpriser.

  Buildahome erbjuder ett helhetskoncept – dels skapar vi din hemsida på ett korrekt sätt, samt att vi även underhåller och marknadsför den så att du får ut så mycket som möjligt av din verksamhet genom webbnärvaro.

 3. Vad innebär webbdesign?

  Designen på hemsidan är det vi ser på skärmen när vi går in på en hemsida. I designfasen kommer vi överens om hur olika element, knappar etc ska se ut och vilka funktioner som önskas. Vi pratar även om funktionalitet, positionering, känsla och look. Vi skissar upp designen tills du som kund blir nöjd med hur det ser ut. Den digitala skissen används sedan som mall i utvecklingsfasen.