Tillbaka till lista
Digital Ordlista

Screaming Frog

Screaming Frog är ett sökrobotverktyg som används av SEO-proffs för att identifiera tekniska problem och granska webbplatser för optimering. Den analyserar sidtitlar, metadata och länkar, vilket hjälper till att förbättra webbplatsens synlighet och prestanda i sökmotorresultat.
Kontakta

Omfattande webbplatsrevisioner

Identifiera tekniska SEO-problem

Screaming Frog utmärker sig i sin förmåga att genomsöka webbplatser och identifiera ett brett spektrum av tekniska SEO-problem. Från att upptäcka trasiga länkar till att analysera sidtitlar och metataggar, det säkerställer att alla aspekter av din webbplats är optimerade för sökmotorer.

Denna djupgående analys gör det möjligt att identifiera och åtgärda problem som potentiellt kan skada din webbplats sökmotorrankning.

Förbättra On-Page SEO

Utöver teknisk SEO ger Screaming Frog detaljerade insikter om element på sidan. Den analyserar rubriktaggar, nyckelordsdistribution och till och med dubblettinnehåll, och erbjuder praktiska rekommendationer för att förbättra varje sidas SEO.

Genom att optimera dessa element kan din webbplats uppnå bättre synlighet och högre ranking på sökmotorernas resultatsidor (SERP).

Länkanalys och optimering

Förbättra webbplatsens struktur med länkanalys

Screaming Frog handlar inte bara om element på sidan; det är också ett kraftfullt verktyg för att analysera din webbplats interna och externa länkstruktur. Det hjälper till att identifiera trasiga länkar, omdirigeringar och sidor med lågt antal interna länkar.

Att optimera din webbplats länkstruktur förbättrar användbarheten och SEO, vilket leder till en bättre användarupplevelse och förbättrad genomsökningseffektivitet för sökmotorer.

Slutsats

Screaming Frog är mer än bara ett krypverktyg; det är en omfattande plattform som stödjer SEO-proffs i att optimera webbplatser för bättre resultat i sökresultaten. Dess förmåga att utföra detaljerade granskningar, i kombination med dess länkanalysfunktioner, gör det till ett viktigt verktyg i alla SEO-verktygssatser.