Tjänster 23
Webbutveckling – Vilka webbspråk
och plattformar jobbar vi med?

Webbutveckling innebär att utveckla hemsidor och applikationer. Vanliga webbspråk inom webbutveckling innefattar bland annat HTML, CSS, JavaScript. Även en del olika ramverk och bibliotek används för att hantera serverkommunikation, databashantering och andra funktioner. Mer information om de olika plattformarna vi jobbar i för att skapar hemsidor finner du nedan:

  • Hemsida
  • WordPress
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimizely (Episerver)
  • E-handel
  • Laravel

Umbraco CMS – open source plattform skapad med ASP.NET erbjuder enkelt gränssnitt

Umbraco är ett populärt, öppen källkod CMS (Content Management System) som bygger på .NET-ramverket. Programmet erbjuder en flexibel, lättanvänd och skalbar plattform för att bygga och hantera webbplatser och webbapplikationer. Eftersom det är byggt på .NET-ramverket, erbjuder Umbraco också fördelarna med

.NET-plattformen, inklusive en robust och säker programmeringsmiljö, stöd för flera språk, enkel användning av utvecklarverktyg och en stor användargemenskap. Tillsammans utgör Umbraco och .NET en kraftfull lösning för utveckling av webbapplikationer.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!

Vad kan vi gör för er hemsida?

Umbraco CMS erbjuder webbplatsbyggverktyg med öppen källkod baserat på ASP.NET-plattformen. Det är känt för sitt användarvänliga gränssnitt och möjligheten till anpassning. Umbraco erbjuder responsiv design och mallning, vilket gör det enkelt för användare att skapa och hantera innehåll på webbplatsen. Det har också en mediateknik där användare kan hantera bilder, videor och andra mediefiler på ett enkelt sätt. I stort är Umbraco CMS ett användbart och mångsidigt verktyg för utveckling av webbplatser.

Vilka lösningar finns det?

Användarvänligt CMS

Umbraco är känt för sitt användarvänliga gränssnitt, vilket gör det enkelt för redaktörer och utvecklare att skapa, hantera och publicera innehåll utan att behöva djup teknisk expertis.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Med sin öppna källkodsmodell och flexibla arkitektur, kan Umbraco enkelt anpassas för att möta specifika behov och krav för olika webbprojekt, från enkla webbplatser till komplexa applikationer.

Starkt community och support

Umbraco har en stor och aktiv community av utvecklare och användare som kontinuerligt bidrar med plugins, teman och lösningar. Dessutom finns det god tillgång till professionell support och utbildningsresurser.

Skalbarhet

Umbraco är designat för att vara skalbart, vilket betyder att det kan hantera webbplatser med liten trafik likväl som mycket stora webbplatser med tusentals sidor och hög trafik, utan att förlora prestanda.

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Vi har jobbat med Buildahome sedan 3 år tillbaka. De har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola