Tjänster 20
Webbutveckling – Vilka webbspråk
och plattformar jobbar vi med?

Webbutveckling innefattar användningen av olika tekniker och verktyg för att skapa och underhålla en välfungerande webbplats eller webbapplikation. Webbspråk som HTML, CSS, JavaScript, och olika ramverk samt bibliotek används för att hantera serverkommunikation,

databashantering och andra funktioner. Mer information om de olika plattformarna vi jobbar i för att skapar hemsidor finner du nedan:

  • Hemsida
  • WordPress
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimizely (Episerver)
  • E-handel

Umbraco CMS – open source plattform skapad med ASP.NET erbjuder enkelt gränssnitt

Umbraco är ett populärt, öppen källkod CMS (Content Management System) som bygger på .NET-ramverket. Programmet erbjuder en flexibel, lättanvänd och skalbar plattform för att bygga och hantera webbplatser och webbapplikationer. Eftersom det är byggt på .NET-ramverket, erbjuder Umbraco också fördelarna med

.NET-plattformen, inklusive en robust och säker programmeringsmiljö, stöd för flera språk, enkel användning av utvecklarverktyg och en stor användargemenskap. Tillsammans utgör Umbraco och .NET en kraftfull lösning för utveckling av webbapplikationer.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Vad kan vi gör för er hemsida?

Umbraco CMS erbjuder webbplatsbyggverktyg med öppen källkod baserat på ASP.NET-plattformen. Det är känt för sitt användarvänliga gränssnitt och möjligheten till anpassning. Umbraco erbjuder responsiv design och mallning, vilket gör det enkelt för användare att skapa och hantera innehåll på webbplatsen. Det har också en mediateknik där användare kan hantera bilder, videor och andra mediefiler på ett enkelt sätt. I stort är Umbraco CMS ett användbart och mångsidigt verktyg för utveckling av webbplatser.

 

Vilka lösningar finns det?
Webbplatsbyggning

Umbraco är ett kraftfullt verktyg för att bygga professionella webbplatser med användarvänligt gränssnitt och möjligheter till anpassning.

Innehållshantering

Med Umbraco kan du enkelt hantera och uppdatera webbplatsens innehåll på ett centraliserat ställe.

Responsiv design

Umbraco har stöd för responsiv design, vilket gör att webbplatsen ser bra ut på alla enheter, inklusive bärbara datorer, smartphones och surfplattor.

Integrering med andra tjänster

Umbraco kan integreras med andra tjänster som marknadsföringsverktyg, sökmotorer, e-handelsplattformar, CRM-system, etc., för att förbättra webbplatsens prestanda och funktioner.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad! Skriv till oss i formuläret nedan eller ring oss på 010-214 65 65

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta
ByCloetta
Colony
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco
Soeco
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic