Tjänster 23
SEO – ranka högre på sökmotorer

SEO, eller sökmotoroptimering, handlar om att förbättra kvaliteten och kvantiteten av trafiken till en webbplats från sökmotorer genom organiska sökresultat. Detta åstadkommes genom olika tekniker, såsom optimering av webbplatsinnehåll, byggande av högkvalitativa bakåtlänkar och förbättring av webbplatsens hastighet och användbarhet.

Målet med SEO är att öka en webbplats synlighet och få den att ranka högre bland sökmotorresultatsidor, vilket kan leda till mer trafik till webbplatsen, leads och försäljning.

  • SEO
  • On-Page SEO
  • Off-Page SEO
  • Sökordsanalys
  • Teknisk SEO

Vad är teknisk SEO och vad innebär det för er hemsida?

Inom SEO finns fyra olika delar, eller pelare som de även kallas: en teknisk del, off-page, on-page samt innehåll. Inom teknisk SEO jobbar man främst med källkod, renderingsoptimering, strukturerad data och laddtider. För att förstå sig på teknisk SEO behöver man få grepp om Googles sökrobot, som kallas Googlebot, 

vars mål är att indexera och identifiera din hemsida och dess olika delar. För att Googlebot ska bli imponerad behöver din hemsida t ex ladda snabbt, vara mobilanpassad, fri från trasiga länkar, javascriptfel eller felaktig markup.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!

Vad kan vi gör för er SEO?

Teknisk SEO handlar om att optimera tekniska aspekter av en webbplats för att förbättra synlighet och ranking på sökmotorer. Detta inkluderar att optimera webbplatsens laddningstid, URL-struktur, mobilanpassning, sökmotorvänlig kodning, hantering av duplicerat innehåll och användning av korrekta taggar och metadata. Teknisk SEO är avgörande för att se till att sökmotorerna kan indexera och förstå innehållet på webbplatsen på ett effektivt sätt, vilket i sin tur kan leda till bättre synlighet och högre placeringar bland sökresultaten.

Vilka lösningar finns?

SEO

SEO, eller sökmotoroptimering, handlar om att förbättra kvaliteten och kvantiteten av trafiken till en webbplats från sökmotorer genom organiska sökresultat.

Läs mer om SEO

On-page SEO

Optimera din webbplats och dess innehåll för att göra det lättare för sökmotorer att indexera och förstå din webbplats. Detta inkluderar att använda relevanta rubriker, länkar samt innehåll och metadata på din webbplats.

Läs mer om On-Page SEO

Sökordsanalys

Använd sökordsanalysverktyg för att hitta relevanta sökord och fraser som användare söker efter relaterat till din verksamhet.

Läs mer om Sökordsanalys

Off-page SEO

Bygg högkvalitativa bakåtlänkar från andra webbplatser, engagera dig i sociala medier och bygg varumärkesmedvetenhet genom PR och andra marknadsföringsstrategier.

Läs mer om Off-Page SEO

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Vi har jobbat med Buildahome sedan 3 år tillbaka. De har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola