Hur vi jobbar

6
Vi förvandlar idé till verklighet. Se hur vi jobbar på Buildahome

Buildahome-teamet jobbar strategiskt och noggrant med alla projekt vi tar oss an. Allra viktigast för oss är att våra kunder blir nöjda och ser konkreta resultat av vårt arbete. Nedan kan du läsa mer om de olika stegen i vår process.

Jobb
En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.
Vi tar oss igenom stegen tillsammans
bolla idéer icon
Bolla idéer med oss
Vi lyssnar! När ni börjar samarbetet med oss går vi igenom era tankar och idéer från grunden. Tillsammans jobbar vi för att göra er idé till verklighet och kommer fram till hur vi kan nå ert mål på bästa sätt.
bolla idéer icon
Design & Koncept
När vi har kommit fram till vad det är ni vill ha på hemsidan och hur den ska se ut börjar vi skissa på designen. Vi utgår även från olika referenssidor som ni gillar för att sedan sätta er unika prägel på designen. Sedan finjusterar vi designen utifrån er feedback tills det blir exakt som ni vill ha det!
utveckling icon
Utveckling
När designen är godkänd av er påbörjar vi arbetet. Ni får kontinuerliga uppdateringar under projektets gång. Under tiden vi jobbar kan ni fokusera på annat.
lansering icon
Lansering
När vi är klara med utvecklingen och har finjusterat det sista på er hemsida är det dags att lansera sidan. Detta gör vi tillsammans med er!
förvaltning icon
Förvaltning
Lika bra som vi är på att skapa hemsidor, är vi på att förvalta dem. Vi har olika serviceavtal ni kan välja mellan för att underlätta underhållet av er hemsida.
framgång icon
Framgång
När allting är igång och klart är målet med projektet att hemsidan ska utöka er lönsamhet. Vi designar och utvecklar alltid för att fånga upp era kunder på bästa sätt.
Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Vi har anlitat Buildahome sedan 3 år tillbaka. De har hjälpt oss med att öka trafiken på vår hemsida med över 400%.
- Kullens trafikskola
Här kommer svar på några vanliga frågor vi får in!
 1. Vilka tjänster erbjuder Buildahome webbyrå?

  Vi erbjuder följande:

  • Bygger din hemsida
  • Utvecklar din webbshop
  • Sökoptimering (SEO)
  • Vi sköter dina sociala medier
  • Google Ads
  • Grafisk design
  • Erbjuder hosting (webbhotell)
  • Copywriter – vi fixar textinnehåll
 2. Varför behöver min verksamhet anlita en webbyrå?

  Om du inte själv har kunskapen eller tiden till att utforma, utveckla, driva och hosta din hemsida behöver du vända dig till en webbyrå. Särskilt också om du även vill lägga till t ex digitala marknadsföringstjänster och grafisk design, så kan vi erbjuda paketpriser.

  Buildahome erbjuder ett helhetskoncept – dels skapar vi din hemsida på ett korrekt sätt, samt att vi även underhåller och marknadsför den så att du får ut så mycket som möjligt av din verksamhet genom webbnärvaro.

 3. Vad är webbutveckling?

  Webbutveckling är helhetsbegreppet för programmering, implementering av SEO strategier och inställningar för Google indexering. När allting är igång och klart är målet med projektet att hemsidan ska utöka er lönsamhet. Vi designar och utvecklar alltid för att fånga upp era kunder på bästa sätt.

 4. Vad exakt kan Buildahome hjälpa mig med?

  Förutom webbdesign och webbutveckling erbjuder vi även grafisk illustration, skapande av reklamfilm, foto, logga, textinnehåll, bloggartiklar och digital marknadsföring (betald och/eller organisk annonsering) som t ex Google Ads och annonsering på sociala medie-plattformar. Fråga oss om du skulle behöva någon specifik tjänst som inte står med ovan, så gör vi vad vi kan för att lösa det!

 5. Hur lång tid tar det för er att skapa en hemsida?

  Varje projekt är unikt och det är också därför svårt att säga en exakt tidsram. Det beror även på hur pass involverad i projektet du som kund är, eller om du hellre väljer att låta oss sköta om det helt och hållet. Projekt som vi sköter om helt tar i vanliga fall kortare tid. Om du som kund väljer att vara involverad får du normalt sett tre gånger på dig att be oss göra ändringar. Tidsramarna vi oftast hamnar på är mellan 3-12 veckor per projekt.

 6. Vad har ni för priser och paket?

  Kontakta oss för prisinformation här. Alternativt kan du chatta med oss här eller ring 010-214 65 65.