Ellas Hjältar

Ellas hjältar startsida

Ellas Hjältar – Stolt samarbete med Buildahome

Vi på Buildahome är stolta över att ha arbetat med den ideella organisationen Ellas Hjältar i många år. Ellas Hjältar är en fantastisk organisation som arbetar för att hjälpa familjer med svårt sjuka barn, både före, under och efter sjukdomen. Ellas Hjältars arbete har berört många människor och har inspirerat oss på Buildahome att hjälpa dem på alla sätt vi kan.

När vi först började arbeta med Ellas Hjältar var vår huvudsakliga uppgift att hjälpa till att utveckla en informativ webbsida som skulle berätta om deras arbete. Vi ville hjälpa organisationen att nå ut till fler människor, så vi arbetade hårt för att skapa en modern och användarvänlig webbplats som skulle kunna nå ut till en bred publik. Vi fokuserade på att utveckla en hemsida som skulle vara lätt att navigera, med tydlig information om det ideella arbetet och hur människor kunde stödja deras verksamhet.

Med tiden har hemsidan utvecklats till mycket mer än bara en informativ webbsida. Buildahome har hjälpt till att utveckla Ellas Hjältars egen plattform för autogiro-lösningar, där kunder enkelt kan bli autogiro-medlemmar utan att behöva fylla i en blankett. Vi har också hjälpt till med webbdesign, mejl och hosting, så att organisationen kan fokusera på det viktiga ideella arbetet de utför.

Genom vårt samarbete med Ellas Hjältar har vi lärt oss mycket om vad som krävs för att driva en framgångsrik ideell organisation. Vi har sett hur hårt organisationens volontärer och anställda arbetar och det har varit inspirerade att se deras passion och engagemang. Vi är tacksamma över möjligheten till att kunna hjälpa till på vårt eget sätt för att stödja organisationens viktiga arbete.

Vi hoppas och tror att vårt arbete har hjälpt till att göra en verklig skillnad för Ellas Hjältar och för de familjer de stöttar. Vi är stolta över att ha fått möjlighet att arbeta med denna organisation som gör en sådan stor skillnad i samhället. Vi ser även fram emot det fortsätta arbetet för att kunna nå ut till ännu fler hjältar som vill stötta denna fina organisation.

Se projektet live här: https://www.ellashjaltar.se/

 

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Hur vi jobbar
En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.
Vi tar oss igenom stegen tillsammans
Bolla idéer med oss
Design & Koncept
Utveckling
Lansering
Förvaltning
Framgång
Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Nordic Seafarm logga
Nordic SeaFarm
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy