Tjänster 23

Supportavtal och förvaltning

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när det gäller förvaltning av din webbplats. Därför erbjuder vi supportavtal för de webbplatser vi utvecklar, vilket innebär att du alltid har någon att vända dig till.

  • Serviceavtal webbsida

Ett supportavtal på en hemsida innebär vanligtvis att en tjänsteleverantör erbjuder teknisk support och underhåll för en kunds webbplats. Supportavtalet kan omfatta olika nivåer av service, till exempel telefon- och e-postsupport, felsökning och felsökningshjälp, uppdatering av webbplatsens innehåll och funktioner, säkerhetskopiering och återställning av data och teknisk rådgivning. Fördelarna med ett supportavtal är många. En kund kan dra nytta av en snabb och effektiv support som kan lösa tekniska problem snabbt och minska webbplatsens nere tid.

Dessutom kan en kund känna sig tryggare och säkrare med regelbundna säkerhetskopieringar och uppdateringar som skyddar webbplatsen mot hot och sårbarheter. Det är viktigt att välja ett supportavtal som passar kundens behov och budget. Olika avtal kan erbjuda olika nivåer av support och service, så det är viktigt att titta på vad som ingår i avtalet och vilka kostnader som gäller. Ett bra supportavtal kan bidra till att säkerställa att en kunds webbplats fungerar smidigt och säkert över tid.

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!

Från lansering till supportavtal och förvaltning

Även när en hemsida är så gott som klar och har lanserats på webben behöver man fortfarande underhålla den, vilket är del av vår helhetslösning. Du erbjuds därför åtkomst åt vår drift- och supportavdelning.

När du överlämnar systemen till Buildahome och våra professionella förvaltare erbjuds du även ett supportavtal, vilket innebär att du har en personlig kontaktperson, tekniker, snabb inställelsetid, telefonsupport, övervakning samt skräddarsydda avtal.

Personlig tekniker & projektledare

En av våra personliga tekniker och projektledare finns alltid nära till hands för att svara på dina frågor. Vi ser till att olika tänkbara tekniska hinder blir lösta.

Ingen fråga för liten eller stor för våra tekniker och projektledare. Många uppskattar att ha en personlig kontakt att vända sig till när eventuella problem uppstår. Därför anpassas alltid våra serviceavtal till just dina unika supportbehov.

Förvaltning och övervakning

Vi på Buildahome tar ansvar för att tillgodose en så optimal drift av webbplatsen som möjligt. Vi arbetar proaktivt och tar initiativ till rekommendationer och förslag när vi ser att det finns möjlighet för förbättringar för din webbplats.

Vi håller även ett öga på din kodbas och meddelar dig när det finns säkerhetsuppdateringar som behöver installeras. En mycket viktig del är att upprätthålla hög nivå av säkerhet för sidan. I avtalet ingår även bevakning på de domäner som ingår i avtalet. Vi upptäcker därför snabbt eventuella problem så fort de uppstår.

Ärendehantering

Samtliga kunder med supportavtal får åtkomst till Buildahomes ärendehanteringssystem. Här kan man enkelt registrera sig och följa sitt ärende.

Tack vare vårt ärendehanteringssystem kan alla involverade ha en överblick över utvecklingsprocessen. En stor fördel med detta system är att all historik finns tillgänglig och gör det därmed enkelt för nyinkomna att sätta sig in i ärendet. Varje ärende får även ett specifikt ärendenummer som är tillgängligt för hela utvecklingsteamet på Buildahome.

Inställelsetid

För att du ska känna dig trygga med att ärenden snabbt blir hanterade har vi i våra supportavtal en maximal inställelsetid som garanterar support och lösningar inom en viss tidsperiod.

Ärenden som befattar kritiska moment, som t ex att delar eller hela webbplatsen inte är körbar har oftast en kortare inställelsetid. Därför ingår givetvis även garanti för support även utanför normala kontorstider.

Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy