Tjänster

23
Här hittar ni alla våra tjänster
  • Webbutveckling
  • Design
  • Sökmotoroptimering
  • Digital Marknadsföring
  • Hosting
  • Supportavtal
  • Microsoft
Hemsida
Vi har en bred arbetskompetens när det kommer till att använda olika typer av ramverk och plattformar för hemsidor.
Umbraco
Umbraco är ett gratis innehållshanteringssystem (CMS) med öppen källkod som låter dig bygga vackra, responsiva webbplatser.
Shopify
Shopify är en e-handelsplattform som kan användas för att bygga en onlinebutik. Vi utvecklar och underhåller i Shopifys plattform.
Optimizely (Episerver)
Optimizely CMS gör det enkelt att skapa, hantera och publicera dynamiskt och högkvalitativt innehåll på din webbplats
WordPress
Vi hjälper både stora och små företag att skapa en hemsidor i WordPress (världens mest populära CMS) .
E-handel
En e-handel kräver en plattform som är anpassad efter verksamhet. Vi hjälper er hitta rätt och bygger det utifrån ert behov.
Laravel
Laravel – ett progressivt PHP-ramverk som tillhandahåller verktyg och resurser för webbutvecklare för att bygga moderna PHP-webbapplikationer av olika slag Laravel är ett populärt öppen källkods PHP-webbramverk som används för att utveckla webbapplikationer. Det erbjuder en ren och elegant syntax, tillsammans med olika verktyg och funktioner, vilket gör det enklare för utvecklare att bygga robusta […]
Grafisk Profil
En grafisk profil används för visuell igenkänning för ditt företag eller organisation på webben, och i allt sälj- och marknadsföringsmaterial.
Grafisk Design
Vi balanserar färg, form, typsnitt, bilder, med mera så att det tydligt och snyggt förmedlar och presenterar din företagsimage.
SEO
SEO står för “Search Engine Optimization” och behövs jobbas aktivt med för att få er hemsida ska synas på Google, Bing eller Yahoo.
On-Page SEO
On-page SEO är en sökmotoroptimeringsteknik som fokuserar på att förbättra webbplatsens innehåll, struktur och HTML-kod.
Off-Page SEO
Off-page SEO fokuserar på på faktorer utanför en webbplats. Främst länkbyggande och engagemang på Sociala medier.
Sökordsanalys
Sökordsanalys identifierar och utvärderar de sökord och fraser som användare söker efter på sökmotorer.
Teknisk SEO
Teknisk SEO handlar om att optimera tekniska aspekter av en webbplats för att förbättra synlighet och ranking på sökmotorer.
Google Ads
Med Google Ads kan du kraftigt öka din webbtrafik, ta emot fler telefonsamtal, öka dina fysiska besök, göra fler affärer och mycket mer.
Konverteringsoptimering
Öka mängden konverteringar     Vad kan vi göra inom konverteringsoptimering? A/B-test Optimera din onlineprestanda med A/B-testning. Testa olika versioner av din webbplats, e-postkampanjer eller annonser för att öka konverteringar. Vårt noggrant planerade A/B-testprocess ger dig insikter för att fatta informerade beslut och maximera tillväxten. Optimering Maximera din digitala närvaro med våra optimeringstjänster. Vi anpassar […]
Copywriter
Vår copywriter skapar slogans, beskrivningar, artiklar och blogginlägg samt säljande texter för annonsering. Allt optimerat för sökmotorer.
Sociala Medier
Sociala medier är viktigt för varumärkets igenkänning och ger en mer personlig och kontinuerlig kontakt med kundgruppen.
Domän - DNS
VI ser till att er domän kopplas er hemsida och sedan förvaltas säkert hos oss.
Azure cloud hosting
Azure Hosting är världsledande inom hosting och ses som en av världens säkraste lösning för företag.
Serviceavtal webbsida
Vi tar ansvar för att tillgodose en så optimal drift av webbplatsen som möjligt.
Copilot
Microsoft Copilot – en oerhört kraftfull partner för miljoner innovatörer världen över Vad kan Microsoft Copilot göra för er? Med Microsoft Copilot som din kreativa partner kan du lyfta din företagsverksamhet till nya höjder. Genom att utnyttja avancerad maskininlärningsteknik erbjuder Copilot enastående hjälp för att utveckla kraftfulla och effektiva lösningar för din verksamhet. Med sitt […]
Office 365
Microsoft 365 – nyckeln till ett interaktivt samarbete och säker datalagring   Vilket Microsoft 365-paket passar dig bäst?
Buiödahomes kontor och logga
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic