Tjänster 23
Digital marknadsföring – hur ska man tänka?

Digital marknadsföring nyttjar digitala kanaler och verktyg för att främja produkter eller tjänster inför en specifik målgrupp. Det inkluderar en mängd olika aktiviteter såsom sökmotoroptimering (SEO), betald annonsering (SEM),marknadsföring på sociala medier, e-postmarknadsföring, influencer marknadsföring, content marketing, och mycket mer.

Digital marknadsföring är en viktig del av modern marknadsföring eftersom allt fler människor spenderar tid online. Det är en effektiv och kostnadseffektiv metod för att nå en bred publik och bygga varumärkesmedvetenhet.

 • Google Ads
 • Sociala Medier
 • Copywriter
 • Konverteringsoptimering

Öka din synlighet på Google avsevärt med Google Ads

Google Ads är en digital annonseringsplattform som drivs av Google. Det ger annonsörer möjlighet att skapa och visa annonser för sina produkter och tjänster på Google-sökmotorns resultatsidor, samt på andra webbplatser som samarbetar med Google genom deras annonseringsnätverk. Annonserna visas för potentiella kunder som söker efter relevanta termer, vilket ger företagen möjlighet att nå ut till en bredare publik. Google Ads är en flexibel plattform som

erbjuder många olika annonseringsalternativ, inklusive sökannonser, displayannonser, shoppingannonser och videoannonser, vilket gör det möjligt för företag att skapa skräddarsydda annonser som passar deras specifika behov och målgrupper. Annonserna köps på en kostnad-per-klick-basis, vilket betyder att annonsören bara betalar när en användare klickar på deras annons.

 

Vi skapar hemsidor från grunden – från idé till verklighet!
Hur utformar vi Google Ads för er?

Google Ads sökannonser genererar trafik från personer som avsiktligt och direkt söker efter din sorts produkt eller tjänst, medan t ex display- och videoannonsering (remarketing) fångar upp de som tidigare sökt efter din produkt eller tjänst.

Det är 10 gånger mer sannolikt att en användare som ser din annonsering en andra eller tredje gång faktiskt också klickar på den. Vi har även specialiserade marknadsförare som gör Shopping annonser åt din e-handel.

Våra Google Ads specialister har lång erfarenhet av att tidigare ha arbetat direkt åt Google Ads och skapat kampanjer åt en rad olika, stora och små, företag. Har du några frågor eller funderingar kring Google Ads?

 

Hur jobbar vi med Google Ads?
Målinriktad annonsering

Google Ads ger dig möjlighet att rikta din annonsering mot en specifik målgrupp baserat på plats, intressen, språk, ålder, sökhistorik och andra faktorer. Du kan också använda funktioner som sökordsannonsering och displayannonsering för att nå dina målgrupper på de plattformar de använder mest.

Kostnadskontroll

Ställ in din annonsbudget och annonskostnader noga med hjälp av Google Ads så att du alltid vet hur mycket investering du lägger på annonsering. Du har möjlighet att justera dina annonsinställningar när som helst för att få ut så mycket som möjligt av din annonsbudget.

Analys och mätning

Google Ads erbjuder en mängd verktyg för att hjälpa dig spåra och mäta prestanda för dina annonser. Du kan se vilka annonser som fungerar bäst, vilka sökord som leder till flest klick, och mycket mer.

Skalbarhet

Google Ads är ett skalbart annonsverktyg som kan användas för att nå ut till målgrupper över hela världen. Du kan enkelt justera dina annonsinställningar när som helst för att möta förändringar i din verksamhet eller marknadsföring.

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy
Här kommer svar på några vanliga frågor vi får in!
 1. Vad är Google Ads?

  Google Ads är betalda annonser genom Googles annonseringssystem. Du kan välja mellan olika typer av annonskampanjer med Google Ads, t ex: Sök (textannonser i Googles sökresultat), Shopping Annonser, Display (bildannonser på webbplatser) och Video (videoannonser på YouTube).

 2. Varför använda Google Ads?

  Google Ads ger dig mer synlighet på webben och kan öka dina möjligheter till sälj och engagemang. Kom ihåg att även SEO behöver vara korrekt uppsatt, samt att landningssidan där klicken från dina Google Annonser hamnar bör vara engagerande och välfungerande, för att dina kampanjer ska lyckas.

 3. Vad kostar annonser på Google?

  Du väljer själv hur mycket du vill spendera på dina annonser, dock rekommenderas olika summor för olika branscher beroende på konkurrens. Ett genomsnittligt pris per klick ligger mellan 10-20 SEK.

 4. Hur arbetar Buildahome med Google Ads?

  Våra kvalificerade SEM-experter har erfarenhet av att ha arbetat både direkt för Google Ads men också för digitala marknadsföringsbyråer. Vi är även Google Partners vilket innebär att vi kontinuerligt uppdaterar vår kunskap inom Google Ads.