Soeco startsida

Soeco kontormöbler

Buildahome webbyrå har nyligen skapat en ny webbplats för Soeco Kontorsmöbler AB, som är en ledande aktör inom renovering och återbruk av kontorsmöbler. Med hjälp av vår expertis har vi kunnat ta fram en användarvänlig och modern plattform för Soeco, som tillåter kunder att söka och köpa kontorsmöbler online.

 

Hemsidan fungerar som ett digitalt showroom för Soeco, där kunder kan bläddra genom ett stort utbud av högkvalitativa kontorsmöbler. Vår design och layout är både snygg och lätt att navigera i, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta vad de söker. Vi har även integrerat en sökfunktion som låter kunderna filtrera sina sökresultat efter pris, storlek, färg och andra kriterier, för att hitta precis vad de behöver.

 

För att bättre kunna tillgodose behoven hos Soecos avtalskunder, har vi också skapat en inloggning för dem på webbplatsen. Inloggningen låter avtalskunderna få tillgång till specifika produkter och lager för deras enskilda avtal, vilket ger dem en skräddarsydd upplevelse som sparar tid och besvär. Utöver detta har vi integrerat en offertförfråganfunktion, som gör att avtalskunder kan begära prisuppgifter på stora beställningar direkt på webbplatsen.

 

Vi är stolta över vårt samarbete med Soeco och resultatet är en webbplats som är både snygg och användarvänlig. Vi har lyckats uppfylla Soecos krav på en modern och responsiv plattform, som gör det möjligt för kunder att handla bekvämt och smidigt online. Vi är glada över att ha fått möjlighet hjälpa Soeco att nå ut till nya kunder, och växa sitt företag större genom deras nya innovativa webbplats.

Se projektet live här: https://www.soeco.se/

 

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

 

Hur vi jobbar
En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.
Vi tar oss igenom stegen tillsammans
Bolla idéer med oss
Design & Koncept
Utveckling
Lansering
Förvaltning
Framgång
Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Allmänna advokatbyrån
Allmänna Advokater
Väldigt nöjda med vår upplevelse hos Buildahome. Bra service och resultat.
- Sweclinic