Tillbaka till lista

Hosting genom webbyrå i Sverige – detta erbjuder Buildahome

Hund vid dator

Vilken är rätt hosting för dig och din hemsida? Ska man ha hosting genom en webbyrå eller går det bra att använda vilken som helst? Vad kostar det? Dessa och några frågor till går vi igenom i detta blogginlägg. Läs vidare för att få reda på mer.

Vad innebär hosting?

Hosting, även kallat webbhotell, innebär förvaltning av en hemsida på en server. Det finns olika ägare till servrar, som t ex Buildahome, som hyr ut utrymme för hemsidor och ser till att de är igång på ett korrekt sätt och syns på internet. Även andra tekniska tjänster erbjuds för att exempelvis hålla webbplatsen säker, snabb, fri från buggar och annat potentiellt skadligt eller hämmande för en smidig hemsida. Webbhotell kan också användas som värd för företagets e-post, filer, spel och annat innehåll.

Hur hittar jag rätt hosting?

Det är mycket att tänka på när det kommer till att hitta rätt hosting. 

Googlar man “hosting” får man upp flera tusentals resultat. Hur ska man då välja? På Buildahome värderar vi alla kunder lika och den största skillnaden vi gör är att vi erbjuder snabb och personlig kontakt med de företag vars hemsidor vi hostar på vår server. 

Avancerad hosting teknik effektiviserar din hemsida

Vi använder avancerad teknik som LiteSpeed Caching, HTTP / 2, PHP 7 och ett gratis CDN (content delivery network) för att göra din webbplats snabbare än någonsin! Dessutom erbjuder vi 100% SSD-lagring för att öka din webbplatsprestanda. Vi ser till att din hemsida är en säker webbplats, att den laddar snabbt och effektivt, att du inte har ett tak på antal besökare som kan komma in på din hemsida (vanligt fenomen) och vi ser till att din hemsida är uppdaterad med det allra senaste.

Snabb laddning

Ingen gillar en långsam webbplats. Faktum är att ca 20% av besökare lämnar en långsam hemsida redan efter 2-3 sekunder. Hosting genom vår webbyrå ser till att din hemsida laddar snabbt med hjälp av en lågdensitetsserver, premium-hårdvara och flera serverplatser. 

Från lansering till supportavtal och förvaltning

Även när en hemsida är så gott som klar och har lanserats på webben behöver man fortfarande underhålla den, vilket är del av vår helhetslösning. Hosting genom Buildahome webbyrå erbjuder därför åtkomst åt vår drift- och supportavdelning.

När du överlämnar systemen till Buildahome och våra professionella förvaltare erbjuds du även ett supportavtal, vilket innebär att du har en personlig kontaktperson, tekniker, snabb inställelsetid, telefonsupport, övervakning samt skräddarsydda avtal. 

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när det gäller förvaltning av din webbplats. Därför erbjuder vi supportavtal för de webbplatser vi utvecklar, vilket innebär att du alltid har någon att vända dig till.

Personlig tekniker & projektledare

En av våra personliga tekniker och projektledare finns alltid nära till hands för att svara på dina frågor. Vi ser till att olika tänkbara tekniska hinder blir lösta. Många uppskattar att ha en personlig kontakt att vända sig till när eventuella problem uppstår. Därför anpassas alltid våra serviceavtal till just dina unika supportbehov. Ärenden som befattar kritiska moment, som t ex att delar eller hela webbplatsen inte är körbar har oftast en kortare inställelsetid. Därför ingår givetvis även garanti för support även utanför normala kontorstider.

Förvaltning och övervakning

På Buildahome tar vi ansvar för att tillgodose en så optimal drift av webbplatsen som möjligt. Vi arbetar proaktivt och tar initiativ till rekommendationer och förslag när vi ser att det finns möjlighet för förbättringar för din webbplats. 

Vi håller även ett öga på din kodbas och meddelar dig när det finns säkerhetsuppdateringar som behöver installeras. En mycket viktig del är att upprätthålla hög nivå av säkerhet för sidan. I avtalet ingår även bevakning på de domäner som ingår i avtalet. Vi upptäcker därför snabbt eventuella problem så fort de uppstår.

Ärendehantering

Samtliga kunder med supportavtal får åtkomst till Buildahomes ärendehanteringssystem. Här kan man enkelt registrera sig och följa sitt ärende. Tack vare vårt ärendehanteringssystem kan alla involverade ha en överblick över utvecklingsprocessen. En stor fördel med detta system är att all historik finns tillgänglig och gör det därmed enkelt för eventuella nyinkomna att sätta sig in i ärendet. Varje ärende får även ett specifikt ärendenummer som är tillgängligt för hela utvecklingsteamet på Buildahome.

Vad kostar hosting genom Buildahome webbyrå?

Hosting genom webbyrån kostar lite olika mycket i första fasen (uppsättning och inställningar) beroende hemsidans omfattning. Därefter kostar det från 199 kronor i månaden för hosting genom Buildahome. 

Hosting genom Buildahome

Väljer du hosting genom Buildahome garanterar vi att vi alltid finns till hands och du har alltid någon att prata med direkt och enkelt. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda gällande hosting åt dig och ditt företag!

Vi erbjuder fullservice, vilket innebär att vi gör mer än bygger hemsidor, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din webbsida och verksamhet. Läs mer om vår fullservice här!

Kontakta oss:

Mejladress: [email protected]

Telefonnummer: 0730 585 255

Besök oss på sociala medier och webben:

LinkedIn

Instagram

Facebook

Webb:

buildahome.se