Tillbaka till lista

En kundanpassad hemsida: Vårt samarbete med Soeco

Buildahome möter Soeco

Samarbetet startade redan 2021 när Soeco kontorsmöbler AB (nedan Soeco) ville ha hjälp med att designa sin hemsida. Utifrån den kravlista som fanns då, skapade Buildahome en enkel hemsida som agerade ”showroom” för deras premiumprodukter och specialtillverkade möbler för företag. Soeco har sedan dess växt snabbt, och deras hemsida blev slutligen för liten för att rymma deras framsteg och som är mer en kundanpassad hemsida.

April 2023: En kundanpassad omgestaltning

I april 2023 påbörjades ett nytt projekt – en omgestaltning av Soeco’s hemsida som de kan växa med. En kundundersökning som Soeco gjorde tidigare under året avslöjade att bland annat köpprocessen behöver bli ännu tydligare. I projektet har kundernas feedback använts som vägledning för att göra den till en mer kundanpassad hemsida.

Hemsidan ska därmed få ett facelift, en favorit-funktion, en blogg/nyhetssida, bli flerspråkig (svenska och engelska) och en förbättrad sökfunktion. En utmaning under processen har varit att göra beställningsprocessen mer tydlig, och för att hantera detta ska det skapas en animation som kommer att vara en viktig del av hemsidan.

Soeco’s önskemål

Mathilda Sitar, marknadsansvarig på Soeco, hade två viktiga önskemål för den nya hemsidan:

  1. att sälja företagets produkter
  2. att förklara vilka de är

Soeco är nämligen inte som ett varuhus; utan de erbjuder premiumprodukter, inklusive specialtillverkade kontorsmöbler för företag. Och detta ska speglas på hemsidan och tydliggöras för besökarna.

Uppskattning och samarbetet

Under ett kundbesök uttryckte Teodor Svensson på Soeco sin uppskattning för samarbetet och sa att båda parter är engagerade i att se till att slutresultatet blir ”top notch”, medan Mathilda noterade att Buildahome verkligen förstår Soeco och vad de gör eftersom de har arbetat tillsammans tidigare.

Fredrik från Buildahome underströk värdet av att få nya perspektiv och idéer utifrån i ett sådant här projekt, vilket är något alla på Buildahome tycker om att få bidra med.

Läs mer om hur Buildahome jobbar här.

Soeco: hållbarhet och social agenda

Soeco kontorsmöbler AB grundades år 2012 och har nu cirka 50 medarbetare. Deras resa började innan trenden kring hållbarhet och återbruk slog igenom, med en passion för att renovera gamla möbler för att de sedan kunna återanvändas igen.

Inom företaget Soeco även en social agenda, där de anställer personal med olika bakgrunder och förutsättningar samt skänker en del av sina intäkter till välgörenhet. Ett av deras projekt är att bygga en skola i Uganda, vilket visar deras engagemang för att göra en positiv skillnad i världen.

Vi på Buildahome ser fram emot att visa den nya hemsidan som snart lanseras och följa Soeco’s fortsatta framgångar, vilket bara har börjat.

Kontakta oss

Mejladress: [email protected]

Telefonnummer: 010-214 65 65

Besök oss på sociala medier och webben

LinkedIn

Instagram

Facebook

Webb

buildahome.se

Läs andra blogginlägg

Lokalt länkbyggande: Strategier för 2024 och framåt

Skapa en professionell logga

Buildahome och Youngster: En hemsida för ungdomar som förändrar spelplanen

Ta din e-handel till nästa nivå: Tänk Mobile First