Nordic Seafarm startsida

Nordic SeaFarm

Buildahome webbyrå är en ledande aktör inom webbdesign och utveckling och är stolta över det framgångsrika samarbetet med Nordic Seaweed på deras senaste projekt.

Projektet började med en vision att göra det enkelt för Nordic Seaweeds kunder att skicka förfrågningar och få en klar översyn av deras produkter. Det krävdes en genomtänkt design och högpresterande utveckling för att skapa en användarvänlig och effektiv plattform för kunderna. Vi sammankallade därför vårt team av erfarna och kreativa experter, inklusive en Senior Art Designer och en Senior Utvecklare, för att säkerställa att vi skulle leverera en högkvalitativ hemsida som överträffar förväntningarna.

Första steget var att förstå Nordic Seaweeds varumärke, deras kunders behov och de specifika kraven för en hemsida. Vi lyssnade och arbetade tillsammans med Nordic Seaweed för att identifiera nyckelfunktioner och användarflöden som behövdes för att skapa en smidig och intuitiv köpupplevelse. Vår Senior Art Designer skapade en visuellt tilltalande design som både representerar Nordic Seaweeds varumärke och samtidigt lockar kunderna att utforska och handla på plattformen.

Vår Senior Utvecklare ansvarade för utvecklingsprocessen och använde de senaste teknologierna för att bygga en robust och skalbar hemsida. Prestanda och kvalitet är högsta prioritet för oss, och vi investerade mycket tid och resurser i att optimera sidhastighet, säkerhet och användarupplevelse. Genom vår kompetenta personal skapade vi en plattform som är snabb, säker och tillförlitlig.

För att säkerställa Nordic Seaweeds krav och önskemål genomförde vi regelbundna möten och feedbacksessioner. Detta för att säkerställa att projektet fortskred enligt plan, och det fanns även möjlighet att göra eventuella justeringar eller förbättringar baserat på deras återkoppling.

Nu när plattformen är live är vi stolta över att ha bidragit till Nordic Seaweeds framgång på den digitala marknaden. Vi jobbar nu effektivt med SEO för att nå målet att öka deras online-närvaro.

Vi är tacksamma för möjligheten att ha fått arbeta med Nordic Seaweed på detta spännande projekt och ser fram emot fler framtida samarbeten.

 

Se projekt live här: https://nordicseafarm.com/

 

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Hur vi jobbar
En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.
Vi tar oss igenom stegen tillsammans
Bolla idéer med oss
Design & Koncept
Utveckling
Lansering
Förvaltning
Framgång
Referenser 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Colony
Ellas hjältar
Ellas Hjältar
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Enkla & smidiga att ha och göra med! Kvalitet och professionella. Tummen upp!
- Byfy