Tillbaka till lista

Buildahome webbyrå i Helsingborg erbjuder fullservice åt din verksamhet

Möte på arbete

Det är många bitar som behöver sitta på plats när det kommer till att få sin verksamhet att synas och märkas på nätet. Som tur är erbjuder Buildahome webbyrå i Helsingborg fullservice där allt du behöver för en framgångsrik webbnärvaro skräddarsys utefter dina behov. Du kan välja själv, som på en meny, exakt vad du behöver och vi kan hjälpa dig att komma fram till vilka tjänster som är viktigast för din typ av verksamhet.

Vi ser till att de viktigaste komponenterna för en robust online närvaro är implementerade och även smidigt kan byggas på och utvecklas vidare allt eftersom. Det är viktigt att synas online om man ens ska ha en chans att överleva som företag. Vidare i denna artikel tänkte vi berätta lite mer om våra olika tjänster som du kan ta del av. 

Vi bygger din hemsida – skräddarsydd i WordPress

WordPress det enklaste och mest populära sättet att skapa en webbplats eller blogg på och driver nästan 40% (2020) av alla webbplatser på nätet världen över. Några av fördelarna med WP är:

– Open Source – innebär att det går att expandera och kombinera med i princip alla funktioner och plugins för hemsidor.

– Smidig support – det är enkelt och går oftast snabbt att kontakta och få svar tillbaka från WPs support team.

– Enkelt att administrera – vi är vana vid att hantera programmet, men det är även uppbyggt på ett sätt som gör det enkelt att administrera.

– Flexibla ändringar – forma hemsidan som du vill utan begränsningar.

E-handel och webbutik

E-handeln har ökat kraftigt under de senaste åren, särskilt under 2020 expanderade onlinemarknaden och antalet onlineköp världen över. De flesta fysiska butiker har numera också en webbutik. Det finns många fördelar med att ha en onlinebutik istället för fysisk butik, exempelvis:

– Inga dyra lokalkostnader

– Man kan anställa personal världen över (i olika tidszoner) för 24/7 support

– Dropshipping alternativ – man behöver inte köpa in stora sortiment

– Med rätt produkter kan man bara behöva några få stycken, men ändå vara framgångsrik. Du behöver alltså inte ha hundratals produkter i din webbutik.

Vill du också driva en webbutik? Buildahome webbyrå i Helsingborg hjälper dig att skapar en välkomnande webbutik, ser till att användarvänligheten är på topp och att besökare lätt hittar det de letar efter. Vi använder WooCommerce i anknytning till WordPress för en bättre webbutiksupplevelse. Läs mer om vad som gäller för att starta en webbutik här.

Sökoptimering – Buildahome webbyrå i Helsingborg gör det bäst!

Sökoptimering, eller också kallat SEO, är fundamentalt för att en hemsida ska märkas och hittas av sökare på webben. En del av SEO:n handlar om att strukturera sitt innehåll på ett visst sätt, och den andra biten fixar man bakom kulisserna bland det mer tekniska av hemsidan. När man har alla delar i hamn bör Google ranka ens hemsida högt. 

 

Det finns många åtgärder man kan göra för att få bra sökoptimering på sin sida. Sedan inverkar även andra faktorer som t ex konkurrens för ens primära sökord, antal indexerade sidor, antal besökare och tiden de vistas på sidan, samt hur lång tid man har funnits på Google. Ju fler förbättringar man gör, desto större är sannolikheten att man klättrar mot toppen av Googles sökresultat. 

Sociala medier

Det är viktigt att vara närvarande på de största sociala mediekanalerna, även om man oftast endast satsar på ett par kanaler som visar mest engagemang. Man satsar mest tid och pengar på den plattform som ger mest givetvis, men det är bra att titta in på alla sina profiler dagligen och hålla dem uppdaterade. Tumregeln för innehåll och inlägg är att 80% bör vara utbildande eller underhållande och resterande 20% kan vara säljande, inkludera erbjudanden och liknande. Det gäller även att hänga med lite i trenderna och utforska de nya plattformarna också, även om det kan kännas främmande. Håll ett öga öppet och häng med i svängarna!        

Google Ads och annan betald annonsering

Betald annonsering är ett utmärkt verktyg för att boosta sin närvaro och hitta ut till rätt publik. Med Google Ads kan du öka din webbtrafik, ta emot fler telefonsamtal, öka dina butiksbesök, med mera. Google Ads sökannonser genererar trafik från personer som avsiktligt och direkt söker efter din sorts produkt eller tjänst, medan t ex display- och videoannonsering (remarketing) fångar upp de som tidigare sökt efter din produkt eller tjänst. Det är 10 gånger mer sannolikt att en användare som ser din annonsering en andra eller tredje gång faktiskt också klickar på den.

 

Buildahome webbyrå i Helsingborg har även specialiserade marknadsförare som gör Shopping annonser åt din e-handel! Våra Google Ads specialister med lång erfarenhet av att tidigare ha arbetat direkt åt Google Ads och skapat kampanjer åt en rad olika, stora och små, företag.

Grafisk design

För att få en layout exakt som man vill ha den behöver man oftast hjälp av en grafisk designer. Det gäller även för exempelvis logga och annat som har att göra med att förmedla ett starkt varumärke. Ett originellt varumärke kräver en grafisk designers kreativa händer och idéer. Det handlar om att balansera färg, form, typsnitt, bilder, med mera så att det tydligt och snyggt förmedlar och presenterar ens företagsimage. En snygg design på hemsidan som följer varumärkets röda tråd är väldigt viktigt dels för igenkännande men även pålitlighet bland besökare.

Hosting

Vi ser till att din hemsida funkar, när du har avtal med oss prioriterar vi alltid våra kunders hemsidor. Vi kollar på felet omedelbart och kan oftast garantera återställning inom 24 timmar. Det är sällan det är mer komplicerat och kräver mer tid. Andra servrar har många fler att ta hand om och därför kan det ta längre tid med reparationer.

Copy – textinnehåll

Hemsidor utan textinnehåll är så gott som icke existerande. Text är en av de viktigaste delarna på en hemsida och spelar även stor roll för all annan sorts information, online och offline. Det vill till att textinnehållet är korrekt skrivet, men även på ett sätt som gynnar sökoptimering. Vår webbyrå i Helsingborg står till tjänst med att förbättra eller skapa texter från grunden till din hemsida, blogg, presentation eller annat textrelaterat.

Vi finns till för dig!

Oavsett vad du skulle behöva, en eller flera delar av våra tjänster, kan vi smidigt skräddarsy paket åt dig till rimliga priser. Buildahome webbyrå i Helsingborg erbjuder hög kvalité av alla tjänster då vi noggrant har valt våra medarbetare som alla har lång och gedigen erfarenhet av sina expertisområden.

Kontakta oss:

Mejladress: [email protected]

Telefonnummer: 0730 585 255

Besök oss på sociala medier och webben:

LinkedIn

Instagram

Facebook

Webb:

buildahome.se