Tillbaka till lista

Vår webbyrå expanderar – välkommen till teamet, Nikola! 

man vid dator på kontor

Denna höst och vinter är vi särskilt taggade då vi får in nya medarbetare till Buildahomes webbyrå. En av dem är vår nya säljare, Nikola Lazarević – en glad och driven skåning med en imponerande säljbakgrund! Vi får reda på lite mer om tiden innan Buildahome, bland annat vad det viktigaste med säljjobbet är, om förväntningarna på nya rollen och vad han ser fram emot mest. 

Når mål och budget på 4 månader!

Rekordmål på rekordtid! Tidigare jobbade Nikola som utbildningssamordnare där både individuella och gemensamma mål gällde. Efter redan fyra månader nådde han och teamet målen för både budget och tidsåtgång. 

Efter det, följde Nikola samma mönster även i senare uppdrag som samarbetshanterare, regionsansvarig och koordinator. På ett säljuppdrag för ett stort telefoniföretag med flera kontor över hela landet låg han 3:a bland alla säljare i hela Sverige.

“Jag har alltid uppnått målen och tvekar inte på att jag kan göra det samma för Buildahome”, menar Nikola.

Lär sig lika mycket som han lär ut

“Det viktigaste inom sälj är att skapa och upprätthålla lojalitet mellan konsument och rådgivare. Detta gör jag bland annat genom att lyssna på kunden lika mycket som jag själv informerar dem – jag lär mig lika mycket som jag lär ut, helt enkelt. Det är viktigt att alltid försöka hålla den balansen och successivt ta det vidare till nästa steg”, säger Nikola med en seriös och klar ton.

Nikola säljare

Nikola Lazarević – mot spetsen i Buildahomes säljteam!

Nikola ser till att kunden förstår sina förbättringspunkter, och framförallt vad det skulle innebära att åtgärda dessa. 

“Man kan bara hjälpa någon ifall man förstår problemet i fråga. Förståelse finner man genom att ställa frågor, analysera och komma med konkreta förslag på lösningar (som bevisligen fungerar för andra). Först när kunden känner sig förstådd och förväntansfull känner jag att jag har lyckats!”, säger Nikola med ett leende på läpparna. 

Föredrar en dynamisk vardag på webbyrå

Inom sälj är ingen dag den andra lik. Nya utmaningar kommer in hela tiden och man måste vara förberedd på det oförutsägbara. Gilla läget när det går upp och ned och inte bli avskräckt när det sker lite drama. Att hellre ta tag i saken när det går trögt och pusha tills det funkar!

Nikola gillar helt klart när det händer saker i arbetsmiljön. Att få träffa folk och ha fysiska möten tycker han är extra roligt och givande.

Nikolas säljare

Redo för nya uppdrag!

Kul med digital marknadsföring

“Webbyrå-världen är en helt ny bransch för mig, så jag har en del att ta igen. Personligen tycker jag att det är extra spännande att lära mig om digital marknadsföring då det går lite hand-i-hand med sälj. Jag tror att det är bra att kunna marknadsföra sig online och förstå vad det innebär, oavsett vad man jobbar med”, säger Nikola. 

När Nikola har lärt sig allt om Buildahome, digitala lösningar inom webb och marknadsföring tvekar han inte ett ögonblick på att han kommer att nå målen här också! Detta stolta självförtroende, ambition och åtagande tackar vi på webbyrån för och hoppas på en framgångsrik tid framför oss tillsammans!

Kontakta Nikola

Vill du prata med Nikola? Tveka inte! Under ett kostnadsfritt samtal går ni igenom vad du behöver för att förbättra din onlinenärvaro. 

 

Kontakta oss:

Mejladress: [email protected]

Telefonnummer: 0730 585 255

Besök oss på sociala medier och webben:

LinkedIn

Instagram

Facebook

Webb:

buildahome.se

Läs tidigare blogginlägg:

Black Friday & Cyber Monday – optimera din hemsida för storrea

Buildahome växer! – vi välkomnar Anh till teamet

7 användbara plugins för din WordPress hemsida